Kışın favori sebzesi: Çiğ tüketince sindirim sisteminin bozuyor!

Kış mevsiminde sıkça yenilen ve pazar ile market tezgahlarında yerini alan karnabahar, vücuda sayısız fayda sağlar. Farklı pişirme yöntemleriyle sofralarda yer alan bu sebze, vitamin ve mineral açısından zengin bir besin kaynağıdır. Ancak karnabaharın faydalarının yanı sıra bazı sağlık sorunlarına da yol açabileceği unutulmamalıdır.

Karnabahar, göbek yağını azaltmaya yardımcı olabilen düşük kalorili, yüksek lifli bir sebzedir. Tokluk hissi yaratmasıyla bilinen bu sebze, hormonları düzenlemeye ve yağ birikimini azaltmaya yardımcı olan birçok bileşeni içerir.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.