Doğal demir ilacı: Hemen kana karışıyor! Tansiyonu sabitliyor...

Genellikle kış aylarında tüketilen pekmez, özellikle demir eksikliği ve kansızlık sorunları yaşayanlar için önemli bir besin kaynağıdır. Zengin içeriği sayesinde vücudun ihtiyaç duyduğu mineral desteğini sağlarken, kemik gelişimine de katkıda bulunur. Ancak pekmez alırken ve tüketirken dikkat edilmesi gereken bazı basit kurallar var. İşte detaylar...

Pekmez, Anadolu'nun binlerce yıllık geleneksel lezzetlerinden biridir. Şeker ve diğer katkı maddeleri kullanılmadan, genellikle şeker bakımından zengin meyve sularının kaynatılmasıyla elde edilen yoğun ve tatlı bir şuruptur. Taze üzüm ve ihraç şansı olmayan kuru üzümden üretilen pekmez, aynı zamanda keçiboynuzu, elma, dut, kayısı, erik, karpuz, incir ve şeker pancarından da yapılabilmektedir.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.