1 kaşık balla birlikte tüketince mikrobu söküp atıyor!

Havaların serinlemesiyle birlikte sofralarda yerini alan turp, sindirim sorunlarından solunum rahatsızlıklarına kadar birçok sağlık sorununa şifa kaynağı oluyor. Çinko, potasyum, magnezyum, bakır ve kalsiyum gibi zengin mineraller içeren turp, özellikle kış aylarında bol bol tüketiliyor.

Bronşit ve öksürük gibi rahatsızlıklara iyi gelen turp, balla birlikte tüketildiğinde doğal bir öksürük şurubuna dönüşüyor. Vücudun toksinlerden arınmasına katkı sağlayan bu mucize sebze, aynı zamanda romatizma kaynaklı ağrıların azalmasına da yardımcı oluyor.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.