A HABER GALERİ
1 Milyon TL ile kayıplara mı karıştılar? Esra Erol Yağmur ve Damla kardeşleri buldu | O sözler üzerine stüdyodakiler şoke oldu
ATV'nin reytingleri altüst eden programlarından Esra Erol'da, her hafta olduğu gibi bu hafta da izleyicileri ekran başına kilitledi. Kader ve Gülsen isimli teyzeler, 23 Nisan'da yanlarına yüklü miktarda para alarak kayıplara karışan Yağmur ve Damla Öçkoymaz isimli ikiz yeğenlerini bulmak için Esra Erol programına başvurdu. Programa telefonla bağlanan abla Leman Hanım ise "Ben kardeşlerim ile tartıştığım için 1 aydır görüşmüyorduk. Çünkü sürekli erkelerle konuşuyorlardı. Kardeşlerim giderken yanlarına 1 milyon TL miktar aldı diye biliyorum." dedi. Bunun üzerine Esra Erol ve stüdyodakiler şoke oldu. Esra Erol'da "1 milyon TL' mi" ifadeleri ile şaşkınlığını dile getirdi. Kısa süre Esra Erol, kardeşleri buldukları müjdesini verdi. Kardeşler canlı yayında o iddialara yanıt verdi. Peki, kardeşler 1 milyon TL'yi alıp mı kaçtı? İşte detaylar...

ATV'nin en çok izlenen programlarından Esra Erol'da bu hafta yaşananlar adeta bir anda Türkiye'nin gündemine oturdu.

Kader ve Gülsen isimli teyzeler, 23 Nisan'da yanlarına büyük miktarda para alarak kayıplara karışan Yağmur ve Damla Öçkoymaz isimli ikiz yeğenlerini bulmak için Esra Erol programına başvurdu.

Kader hanım yaptığı açıklamada,"Babaları Osman beni aradı. "Teyze çok zor durumdayım. Çok büyük bir para alıp çocuklarım gitti. Ben çocuklarımı istiyorum." Ben çocuklarımı istiyorum para peşinde değilim." dedi. Galiba altın falan almışlar. Esra hanım bunların bir komşuları varmış ismi Nigar Mercan. Onlarla sürekli kahvaltıya gidiyorlarmış.

Çocukların beynini yakıyormuş. Biz annesinde şüpheleniyoruz. Baba hemen kayıp başvurusunda yaptı." dedi.

"YANLARINA 1 MİLYON TL MİKTAR ALDI"
Telefonla canlı yayına bağlanan abla Leman hanım ise "Ben kardeşlerim ile tartıştığım için 1 aydır görüşmüyorduk. Çünkü sürekli erkelerle konuşuyorlardı. Kardeşlerim giderken yanlarına 1 milyon TL miktar aldı diye biliyorum. 1 milyonluk evde altın vardı. " dedi.

"1 MİLYON TL Mİ, EMİN MİSİNİZ?"
Esra Erol ve stüdyodakiler şoke oldu. Esra Erol'da "1 milyon TL' mi" ifadeleri ile şaşkınlığını dile getirdi. Esra Erol devamında ise "Emin misiniz? Bu kadar altın alıp gittiklerinden" dedi.
"ALTINLAR YERİNDE YOKMUŞ"
Abla Leman ise "Zaten altınlar yerinde yokmuş." İfadelerini kullandı

"PARAYI BİZ BAŞKA BİR YERDE BULDUK"
Osman bey ise "Ben Nigar'a "benim çocuklarımla uğraşma, kızlarımı çağırma diye tartıştım. İyi bir kadın değil. Eski komşumun yaşam tarzı nedeniyle kızlarımın yanına gitmesini istemiyordum. Baran'ı bizim evimize gelirken görmüşler. Kızım Leman'da söylüyor. Kızlarımın aldı dediği parayı biz başka bir yerde bulduk. Bence kızlarımı Baran ve Nigar kaçırdı. " dedi.

"ÇOK HUZURLU BİR AİLENİN YANINDAYIM"
Canlı yayına bağlanan ikizlerden Damla Yaptığı açıklamada, "Ben kaçırılmadım. Ben Bran'ın ve Nigar'ın yanında değilim. Ben iyiyim. Çok huzurlu bir ailenin yanındayım. Çok mutluyum. Kardeşim de yanımda. Ben 21 yaşında bir bayanım. Kardeşim Yağmur'da evlenecek. İkimizde çok mutluyuz." dedi.

"BEN EVLENDİM"
Yağmur ise "Ben evlendim. Nikahım da kıyıldı. Kocam da yanımda. Dini nikahım kıyıldı. Kaynanamda çok iyi. Ben baskı altında değilim." İfadeleri kullandı.