Yozgat'ta kayıp öğretmenden acı haber! Tanju Oğuz'un cansız bedeni bulundu

Yozgat’ın öğretmenlik yapan Tanju Oğuz, eşine "Hakkını helal et" şeklinde mesaj gönderdikten sonra kayıplara karışmıştı. 3 gün boyunca aranan Tanju Oğuz'dan acı haber geldi. Oğuz, aracının bulunduğu Akdağmadeni Akçakışla göletinde ölü olarak bulundu.

ABONE OL
Yozgat'ta kayıp öğretmenden acı haber! Tanju Oğuz'un cansız bedeni bulundu

Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde ikamet eden ve Sorgun ilçesine bağlı Doğankent beldesinde öğretmenlik yapan Tanju Oğuz, eşine helallik istediği mesajını attıktan sonra kayıplara karışmıştı.

(Foto: DHA) (Foto: DHA)

Kayıp ihbarının ardından harekete geçen ekipler, geçtiğimiz gün Akdağmadeni ilçesi Akçakışla Göleti kenarında Tanju Oğuz'un aracına ulaşmıştı.

(Foto: DHA) (Foto: DHA)

ACI HABER GELDİ
Yozgat Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, 4 Mart Salı gününden itibaren kendisinden haber alınamayan sınıf öğretmeni Tanju Oğuz için Akdağmadeni ilçesine bağlı Akçakışla köyü mevkisinde başlatılan arama ve kurtarma çalışmalarının, yaklaşık 4 gün boyunca aralıksız olarak sürdürüldüğü belirtilerek, "Yapılan yoğun çalışmalar neticesinde, öğretmenimizin cansız bedeni, şahsa ait aracın terk edilmiş olarak bulunduğu mevkiide yer alan Akçakışla göletinde bugün saat 16.00 itibarıyla bulunmuştur.

(Foto: DHA) (Foto: DHA)

Öğretmenimizin ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyor, çalışmalarda yer alan tüm ekiplerimize teşekkür ediyoruz" denildi.

A HABER UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN