Kadıköy-Tavşantepe metrosunda anne-kıza bıçakla saldıran şahsın yargılandığı davada gelişme! 18 yıl 3 ay hapsi isteniyor
Kadıköy-Tavşantepe metrosunda tartıştığı kadın ile annesine bıçak tutarak tehdit ve hakaretler ettiği sebebiyle yargılanan Emrah Yılmaz ile ilgili mütalaa açıklandı.

Kadıköy-Tavşantepe metrosunda tartıştığı kadın ile annesine bıçak çekerek tehdit ve hakaretler yağdırdığı sebebiyle yargılanan Emrah Yılmaz hakkında mütalaa açıklandı.
Savcı, zanlının beş ayrı suçtan 18 sene 3 aya kadar hapsini istedi. Mahkemede savunma yapan zanlı, "Yaptığımın ayıp olduğunun farkındayım ancak kontrolümü kaybettim" dedi.
18 YIL HAPSİ İSTENDİ
Kadıköy-Tavşantepe seferi yapan metroda 24 Kasım 2021 tarihinde tartıştığı Senanur Damgacı ve annesi Nilgün Mihdiye Damgacı'ya bıçak çekerek, tehdit ve hakaretler savurduğu gerekçesiyle 5 ayrı suçtan 18 yıl 3 aya kadar hapsi istenen Emrah Yılmaz'ın (32) yargılanmasına devam edildi.
'CEZAİ EHLİYETİ TAM'
Anadolu 27. Asliye Ceza Mahkemesince görülen duruşmaya, geçen celse tahliye olan sanık Emrah Yılmaz katılırken, taraf avukatları salonda hazır bulundu.
Mahkeme hakimi, sanık hakkında Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nden istenen raporun geldiğini ve raporda sanığın cezai ehliyetinin tam olduğunun belirtildiğini kaydetti.