Galata Kulesi'nde ''Anneler Günü''ne özel kareler! Mustafa Kemal Atatürk ve Başkan Erdoğan detayı
Galata Kulesi Anneler Günü'ne özel olarak hazırlandı. Beyoğlu Belediyesi, "Anneler Günü" dolayısıyla İstanbul'un simgelerinden olan tarihi Galata Kulesi’ni Türkiye’nin 81 ilindeki annelerin fotoğraflarıyla renklendirdi. Saat 20.23’te başlatılan etkinlikte ilk olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın annesinin fotoğrafları yansıtıldı.

Etkinlikte ilk olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın annesinin fotoğrafları yansıtıldı.
Ayrıca, genç şehit Eren Bülbül ile annesi ve Diyarbakırlı annelerin görüntülerine yer verildi.
"ANNE BİZİM İÇİN VATANDIR"
Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız yaptığı açıklamada, "Bugün Dünya Anneler Günü. Bu vesileyle biz de annelerimizin fotoğraflarını Galata Kule'mize yansıtacağız.