İstanbul’da hırsızlar nalburdan bakır çubuk çaldı! Görenler hemen polise haber verdiler
Avcılar ilçesinde 21 Nisan Çarşamba günü Tahtakale Mahallesi'nde 2 kişi camını kırdıkları nalburdan topraklama için kullanılan bakır çubuk çaldı. İş yeri sahibi Mertcan Üstün, "Bizim sattığımız topraklama çubukları var, onları ve bir tane de koli alıp kaçıyorlar. Yaklaşık 9-10 bin lira arasında zararımız.'' dedi.

Edinilen bilgiye göre, panelvan araçlarıyla iş yerinin önüne gelen 2 şüpheli, dükkanın kapısını zorladı.
Kapıyı açamayınca camı kıran hırsızlar, içeri girip topraklama için kullanılan bakır çubuk ile bir koli malzeme çalıp kaçtı.
Sabah dükkanına geldiğinde hırsızlık yaşandığını fark eden Mertcan Üstün durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polisler, güvenlik kamerası ve parmak izi çalışmasının ardından şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
HIRSIZLIK ANLARI GÜVENLİK KAMERASINDA
Yaşanan hırsızlık anları ise iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülere hırsızların camı kırması ve içeriden aldıkları malzemeleri çaldığı anlar yansıdı.