A Haber - Haberler, Son Dakika Haberleri, A Haber Canlı Yayın
17 Aralık 2025, Çarşamba
  • CANLI YAYIN
  • Ziraat Türkiye Kupasi
  • TÜM MANŞETLER
  • SON DAKİKA
  • ÖZEL HABER
  • VİDEO
      • Programlar
      • Gündem
      • Yaşam
      • Dünya
      • Spor
      • Ekonomi
      • Kültür Sanat
      • Teknoloji
      • Otomobil
      Özel Video Arşivden Çıkan Gerçek Haber Özel Melih Altınok ile Sebep Sonuç Satır Arası Memleket Meselesi Canan Barlas ile Gündem Toplumsal Hafıza 15 Temmuz Bir insan bir hikaye Belgesel Kuşağı Klipler Portre Erkan Tan İle Sabah Ajansı Unutma Hatırla Perde Arkası Arka Plan Banu El İle Ajans Haktan Uysal İle A Haber'de Bugün Aklın Yolu Dünya Atlası
  • GALERİ
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • YAŞAM
  • DÜNYA
  • SPOR
  • ÖZEL HABER
  • MAGAZİN
  • VİRAL
  • ANALİZ
  • YAZARLAR
  • CANLI TV
    • Tv Yayınları
      • A Haber
      • A Spor
      • A Para
      • Vav TV
      • A News
      • ATV
      • A2TV
      • Minika Go
      • Minika Çocuk
      Radyo Yayınları
      • A Haber Radyo
      • A Spor Radyo
      • A Para Radyo
      • A News Radio
      • Radyo Turkuvaz
      • Turkuvaz Romantik
      • Turkuvaz Efsane
      • Vav Radyo
      • Radyo Soft
      • Radyo Energy
      • Turkuvaz Anadolu
      • Turkuvaz Musiki
      • Turkuvaz Nostalji
  • CANLI TV
    • TV YAYINLARI
      • A Haber
      • A Spor
      • A Para
      • Vav TV
      • A News
      • ATV
      • A2TV
      • Minika Go
      • Minika Çocuk
    • RADYO YAYINLARI
      • A Haber Radyo
      • A Spor Radyo
      • A Para Radyo
      • A News Radio
      • Radyo Turkuvaz
      • Turkuvaz Romantik
      • Turkuvaz Efsane
      • Vav Radyo
      • Radyo Soft
      • Radyo Energy
      • Turkuvaz Anadolu
      • Turkuvaz Musiki
      • Turkuvaz Nostalji
  • RESMİ İLAN
  • KLİPLER
  • ÖZEL VİDEO
  • A HABER RADYO
  • NAMAZ VAKİTLERİ
  • DİZİLER
    • Eski Diziler
      • Gül Masalı
      • Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
      • Adı Sevgi
      • Kalp Yarası
      • Hercai
      • Beni Bırakma
      • Canevim
      • Gel Dese Aşk
      • Gençliğim Eyvah
      • Sen Anlat Karadeniz
      • Kimse Bilmez
      • Akıncı
      • Baş Belası
      • Bozkır Arslanı Celaleddin
      • İkimizin Sırrı
      • Maraşlı
      • Hakim
      • Bir Zamanlar Çukurova
      Kuruluş Osman
      Bir Gece Masalı
      Can Borcu
      Zembilli
      Kardelenler
      Sustalı Ceylan
      Başka Bir Gün
  • atv PROGRAMLARI
    • Müge Anlı ile Tatlı Sert Esra Erol' da Kim Milyoner Olmak İster
  • DİĞER
    • Son Dakika Özel Haber Özel Video Memurlar Yaşam Eğitim Magazin Viral Sağlık Televizyon Teknoloji Otomobil Din Tarih Klipler Analiz Portre Yazarlar
      Galeri Dışişleri Bakanlığı 104 aday meslek memuru alımı! İşte sınav takvimi ve şartları Kuruluş Orhan’ın Asporça’sı Alina Boz’un Rus annesini görenler şoke oldu Kilo aldırır sanılıyor ama her ekmek aynı değil! Bu ekmek sindirimi destekliyor, kabızlığa iyi geliyor Sokak ortasında darp edilmişti! Anlattıkları kan dondurdu Gram ve çeyrek altında tarihi seviyeler! Dev banka 2026 tahmini açıkladı Tuba Büyüküstün’ün ikizleri büyüdü! Biri anneye diğeri babaya benzetildi Demet Akalın resmen servet ödedi! Yeni bebek 17 Aralık TV yayın akışı: Bugün hangi diziler var, Kuruluş Orhan yeni bölüm saat kaçta?
      RSS Künye Frekanslar Arşiv Yayın Akışı Gizlilik Bildirimi Ziraat Türkiye Kupası Bize Ulaşın
  • BİZE ULAŞIN

A Haber’i
Sosyal Medyada Takip Edin

  • Apple iTunes
  • Google Play
  • Huawei App Gallery
  • Bize Ulaşın
  • Künye/İletişim
  • Veri Politikası
  • Gizlilik Bildirimi
Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır.
Haberler Gündem Haberleri Katil İsrail Gazze'ye ölüm yağdırıyor! Katil İsrail hukuk önünde hesap verecek: Uluslararası Ceza Mahkemesi'ne flaş başvuru

Katil İsrail Gazze'ye ölüm yağdırıyor! Katil İsrail hukuk önünde hesap verecek: Uluslararası Ceza Mahkemesi'ne flaş başvuru

Giriş: 31.10.2023 08:02 Güncelleme: 02.11.2023 08:05
Katil İsrail Gazze’ye ölüm yağdırıyor! Katil İsrail hukuk önünde hesap verecek: Uluslararası Ceza Mahkemesi’ne flaş başvuru

İşgalci İsrail, Gazze'de büyük bir soykırıma imza atarken yaşanan katliam gece boyu sürdü. İsrail insanlık suçu işleyerek adeta bir soykırıma imza atarken 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne 18 bin ton bomba attığı, bunun İkinci Dünya Savaşı'nda Hiroşima'ya atılan bombanın bir buçuk katı gücünde olduğu belirtildi. Katil İsrail, mülteci kampını vurdu. Kampta ilk belirlemelere göre en az 100 kişi hayatını kaybetti. İsrail'in katliamı ile ilgili uluslararası hukuk önünde hesap vermesi için harekete geçildi. Sınır Tanımayan Gazeteciler, İsrail-Filistin çatışmasında gazetecilere karşı işlenen savaş suçlarının soruşturulması için Uluslararası Ceza Mahkemesi'ne başvurdu.

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, 7 Ekim sabahı İsrail'e "Aksa Tufanı" adıyla kapsamlı bir saldırı başlatırken, İsrail ordusu da onlarca savaş uçağıyla Gazze Şeridi'ne saldırıya başladı.

GAZZE'YE 18 BİN TON BOMBA ATILDI
Gazze'deki hükümetin Medya Ofisi Başkanı Selame Maruf, düzenlediği basın toplantısında, İsrail saldırılarının Gazze'de yol açtığı yıkıma ilişkin bilgi verdi.

İşgal güçlerinin Gazze'de 85 hükümet binasını yerle bir ettiğini ifade eden Maruf, şunları söyledi:

"İsrail, Gazze'de 47 camiyi yıktı, 3 kiliseye büyük zarar verdi. Saldırılar sonucu 200 binden fazla bina zarar görürken, bunlardan 32 bin 500'ü tümüyle yıkılarak oturulamaz hale geldi, 203 okulda büyük hasar oluştu, 45 okul tamamen hizmet dışı kaldı. Yoğun saldırılar sebebiyle istatistikler henüz tamamlanmış değil. Gazze'ye 18 bin ton bomba atıldı, bu Hiroşima'ya atılanın bir buçuk katı. İsrail ordusu, 908 aileye katliam uygulayarak binlerce kişinin ölümüne neden oldu. Saldırılarda 35 gazeteci, 124 sağlık çalışanı ve acil kurtarma ekiplerinden 18 sivil savunma elemanı hayatını kaybetti."

Katil İsrail Gazze’ye ölüm yağdırıyor! Katil İsrail hukuk önünde hesap verecek: Uluslararası Ceza Mahkemesi’ne flaş başvuru

İşte 2 Kasım 2023 tarihinde dakika dakika yaşananlar

01.48 DSÖ: Gazze Şeridi'ndeki ana kanser merkezi şu anda faaliyet göstermiyor

01.01 Katoliklerin ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa Franciscus, İsrail-Filistin sorunu için "iki halk, iki devletli çözüm"ü işaret etti.

00.35 A HABER CANLI YAYINDA ÇATIŞMA SESLERİ

Katil İsrail ordusu Gazze'yi adeta yerle bir etmeye devam ediyor. A Haber ekibi de sıcak bölgeden gelişmeleri aktarıyor. A Haber muhabiri Ata Gürbüz Kurşun, canlı yayında yaptığı açıklamalarda, çatışma seslerini duyulduğunu belirterek, "Gazze'nin Kuzeyi İsrail ordusu topçu birlikleri tarafından vuruluyor. Ve zaman zaman sıcak çatışmalar yaşanıyor. Gazze'nin sıfır noktasındayız. Hemen ötesi Gazze sınırı. Hal böyle olunca Güney'den Kuze'e bir göçten söz ediliyor. Ve şuan ise çatışma sesleri duyuluyor." ifadelerini kullandı.

00.03 Birleşmiş Milletler (BM) İnsan Hakları Yüksek Komiserliği, İsrail'in Gazze'deki Cibaliya Mülteci Kampı'na düzenlediği hava saldırılarından endişe duyduklarını belirterek, "saldırıların savaş suçu teşkil edebilecek orantısız saldırılar" olabileceğini vurguladı.

İşte 1 Kasım 2023 tarihinde dakika dakika yaşananlar

23.00 Katil İsrail'de iktidardaki Likud partisi milletvekili Galit Distel Atbaryan, "Gazze'nin tamamen yeryüzünden silinmesi gerektiğini" söyledi.

22.41 İngiltere Dışişleri Bakanlığı, Gazze'deki İngiliz vatandaşlarından ilk grubun, Refah Sınır Kapısı üzerinden Mısır'a geçtiğini duyurdu.

19.00 KATİL İsrail ordusu, abluka altındaki Gazze Şeridi'ndeki çatışmalarda yaralanan 2 askerinin daha öldüğünü ve kara operasyonlarında şu ana kadar toplam 15 askerin hayatını kaybettiğini duyurdu.

14.09 İsrail ordusunun abluka altındaki Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cibaliya Mülteci Kampı'na son 24 saatte düzenlediği ikinci bombardımanda onlarca kişinin öldüğü ve yaralandığı bildirildi.

Filistin resmi ajansı WAFA'nın haberine göre, İsrail ordusu Cibaliya Mülteci Kampı'nda çok sayıda kişinin yaşadığı Felluce Mahallesi'ni havadan bombaladı. Saldırıda bölgedeki binaların yıkılması sonucu onlarca ölü ve yaralı olduğu belirtiliyor.

Televizyonda yayımlanan görüntülerde, Cibaliya'daki saldırıda çok katlı birkaç binanın yerle bir olduğu görüldü.

İsrail ordusu Cibaliya Mülteci Kampı'nı dün de vurmuştu. Gazze'deki Sağlık Bakanlığı, İsrail güçlerinin dünkü saldırısında en az 100 kişinin öldüğünü duyurmuştu. İsrail Ordu Sözcüsü Daniel Hagari de saldırıyı kendilerinin düzenlediğini söylemişti.

12.30 Sınır Tanımayan Gazeteciler, İsrail-Filistin çatışmasında gazetecilere karşı işlenen savaş suçlarının soruşturulması için Uluslararası Ceza Mahkemesi'ne başvurdu.

10.46 REFAH SINIR KAPISI AÇILDI

İngiltere Dışişleri Bakanlığı, Refah Sınır Kapısı'dan öncelik yaralılara verilmek üzere kontrollü ve zaman sınırlı geçişlere izin verileceğini açıkladı.
İngiltere Dışişleri Bakanlığı'nın bugünkü açıklamasında "Refah sınır kapısının açılabilmesi ve tüm İngiliz vatandaşlarının Gazze'den ayrılabilmesi için hükümetin her kademesinde çalışıyoruz.
Anladığımız kadarıyla geçiş, belirli yabancı uyruklu grupların ve ağır yaralıların ayrılmasına izin vermek üzere kontrollü ve zaman sınırlı sürelerle açık olacak.
Dolayısıyla İngiliz vatandaşlarının Gazze'den ayrılışının önümüzdeki günlerde aşamalı olarak gerçekleşmesi muhtemeldir" ifadelerini kullandı.

09.54 İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), çatışmaların başladığı 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'nde 11 bin hedefin vurulduğunu duyurdu.

08.49 İsrail ordusu abluka altındaki Gazze Şeridi'nde 9 askerinin öldüğünü, 4'ünün ağır yaralandığını duyurdu.

06.34 Filistin Telekomünikasyon Şirketi Paltel, sabaha karşı Gazze Şeridi'ndeki iletişimin ve internetin tamamen kesildiğini duyurdu.

Şirketin, X platformunda yaptığı açıklamada, "Daha önce bağlanan uluslararası şebekenin yeniden kesilmesi nedeniyle Gazze Şeridi'nde tüm iletişim ve internet hizmetlerinin tamamen kesildiğini duyurmaktan üzüntü duyuyoruz." ifadesi kullanıldı.

Paltel şirketi, 27 Ekim'de İsrail saldırıları sonucu Gazze'de kesilen iletişim ve internet hizmetinin aşamalı olarak yeniden verildiğini duyurmuştu.

02.56 Mısır Başbakanı Medbuli: "Sina'daki her kum tanesi için milyonlarca can feda etmeye hazırız"

01.30 Katil İsrail ordusu, abluka altındaki Gazze Şeridi'nde içinde çok sayıda sivilin bulunduğu Cibaliya Mülteci Kampı'ndaki yerleşim alanına yönelik saldırıyı üstlendi. En az 100 şehit var.

00.01 Malezya Başbakanı Enver İbrahim, ABD'nin, ülkesinin Filistin konusundaki tutumu dolayısıyla ülkesine 3 kez diplomatik nota gönderdiğini bildirdi.

İşte 31 Ekim 2023 tarihinde dakika dakika yaşananlar

21.55 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, BM Yakın Doğu'daki Filistin Mültecilerine Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA) Genel Komiseri Philippe Lazzarini ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, Gazze'deki insani durum ele alındı.

18.21 AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail'in yine sivilleri hedef almasına çok sert tepki gösterdi. Çelik sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İçerisinde sivil ve masum insanların bulunduğu Cibaliye Mülteci Kampı'na yönelik İsrail'in vahşi saldırısını lanetliyoruz. En temel insani değerleri ve uluslararası hukuku hiçe sayan bu vahşi saldırı, tasarlanmış planlı bir katliamdır. 'İsrail ordusuna herhangi bir kırmızı çizgi bildirmiyoruz' diyen devletler de bu katliamı teşvik etmiştir." ifadelerini kullandı.

Katil İsrail Gazze’ye ölüm yağdırıyor! Katil İsrail hukuk önünde hesap verecek: Uluslararası Ceza Mahkemesi’ne flaş başvuru

17.40 Gazze'deki Sağlık Bakanlığı: İsrail'in, Cibaliya mülteci kampına düzenlediği saldırıda ölü sayısı yükseldi. Açıklamada en az 100 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

16.50 Katil İsrail Gazze'nin kuzeyindeki Cibaliye Mülteci kampını vurdu! Sivillerin hedef alındığı saldırıda ilk belirlemelere göre en az 50 kişi öldü.

16.02 Dünya Sağlık Örgütü: Gazze'deki kanser tedavi merkezinin (Türk-Filistin Dostluk Hastanesi) etrafındaki hava saldırıları son derece endişe verici. Bu gerçekten ölüm kalım meselesi.

15.05 İsrail ordusu, Kızıldeniz bölgesinden İsrail topraklarına doğru atılan bir füzenin savunma sistemince havada imha edildiğini duyurdu.

13.44 GAZZE'DE CAN KAYBI 8 BİN 525'E YÜKSELDİ

Katil devletin saldırılarında hayatını kaybedenlerin 3 bin 542'si çocuk

13.16 UNICEF: Gazze'de 940 çocuk kayıp! İsrail bugüne kadar 4 bine yakın çocuğu da katletti.

10.38 Filistin'in Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Riyad Mansur, Gazze'nin şu anda yeryüzündeki cehennem olduğunu söyledi.

07.15 İsrail savaş uçakları ve topçularının gece boyu Gazze'nin tüm bölgelerini bombalaması sonucu çok sayıda kişinin öldüğü bildirildi.

05.26 Rusya, İsrail ile Batılı ülkeleri, BM'de çoğunluğun görüşlerini göz ardı etmekle eleştirdi

04.27 İsrail ordusu Gazze'deki hastanelerin çevresine saldırılarını sürdürüyor

03.20 İzzeddin el-Kassam Tugayları: Gazze'nin güneyinde İsrail askeri araçlarını vurdu

02.51 İsrail ordusu, Lübnan'daki Hizbullah'a ait bazı noktaları vurdu

Katil İsrail Gazze’ye ölüm yağdırıyor! Katil İsrail hukuk önünde hesap verecek: Uluslararası Ceza Mahkemesi’ne flaş başvuru

01.42 BM: Gazze'de son üç haftada öldürülenlerin yüzde 70'i çocuklardan ve kadınlardan oluşuyor

01.28 İsrail'de Gazzelileri Sina Çölü'ne sürme senaryosu yine gündemde

00.35 ABD, Gazze'de ateşkesin "şu anda doğru cevap olmadığı" görüşünde

00.20 İngiliz siyasetçi, Gazze'de ateşkes çağrısında bulunduğu gerekçesiyle görevinden alındı

Katil İsrail kan kusmaya devam ediyor!Katil İsrail kan kusmaya devam ediyor! KATİL İSRAİL KAN KUSMAYA DEVAM EDİYOR!

Katil İsrail Gazze’ye ölüm yağdırıyor! Katil İsrail hukuk önünde hesap verecek: Uluslararası Ceza Mahkemesi’ne flaş başvuru
A HABER UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN
Katil İsrail Gazze’ye ölüm yağdırıyor! Katil İsrail hukuk önünde hesap verecek: Uluslararası Ceza Mahkemesi’ne flaş başvuruKatil İsrail Gazze’ye ölüm yağdırıyor! Katil İsrail hukuk önünde hesap verecek: Uluslararası Ceza Mahkemesi’ne flaş başvuruKatil İsrail Gazze’ye ölüm yağdırıyor! Katil İsrail hukuk önünde hesap verecek: Uluslararası Ceza Mahkemesi’ne flaş başvuru
Günün Manşetleri GÜNÜN MANŞETLERİ İÇİN TIKLAYIN
  • ABONE OL
DİĞER
Güllü cinayetinde miras kuşkusu! BES ve sigorta detayı | Kardeşlerinden suç duyurusu
Yargı üzerinden darbe girişimi: 17 Aralık! FETÖ’nün maskesi nasıl düştü?
Finans
ahaber.com.tr
  • VİDEO
  • CANLI YAYIN
  • PROGRAMLAR
    • Düşünce Atlası
    • Yaz Boz
    • Kadraj
    • Toplumsal Hafıza
    • Canan Barlas ile Gündem
    • Arka Plan
    • Memleket Meselesi
    • Seyahatname
    • Belgesel Kuşağı
    • Diplomasi
    • Söz Teması
    • Medya Dünyası
    • İş'in sırrı
    • Dijital Çağ
    • Z Raporu
    • 1.Sayfa
  • Üye Girişi
  • Üye Ol
  • A HABER ÖZEL
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • SON DAKİKA
  • YAŞAM
  • DÜNYA
  • SPOR
  • MAGAZİN
  • VİRAL
  • TEKNOLOJİ
  • OTOMOBİL
  • DİN
  • TARİH
  • SAĞLIK
  • YAZARLAR
  • VİDEO
    • Programlar
    • Gündem
    • Yaşam
    • Dünya
    • Spor
    • Ekonomi
    • Kültür Sanat
    • Teknoloji
    • Otomobil
  • GALERİ
    • En Yeniler
    • Gündem
    • Yaşam
    • Dünya
    • Ekonomi
    • Magazin
    • Viral
    • Spor
    • Otomobil
    • Teknoloji
  • İNTERNET REKLAM
  • RSS
  • BİZE ULAŞIN
  • KÜNYE/İLETİŞİM
  • VERİ POLİTİKASI
  • KARİYER
  • FREKANSLAR
  • ARŞİV
  • YAYIN AKIŞI
  • GİZLİLİK BİLDİRİMİ
Daha Fazla Gör
  • Son dakika video izle
  • Son dakika haberleri
  • A Haber analiz
  • Gündem haberleri
  • Ekonomi haberleri
  • Otomobil haberleri
  • Namaz vakitleri
  • Hava durumu
  • İstanbul Yol durumu
  • Atv canlı yayın izle
  • Spor haberleri
  • Foto galeri
  • Son dakika emekli haberleri
  • Teknoloji haberleri
  • A Haber programlar
  • Sabah – Takvim yazarları oku
  • Kuruluş Osman izle
  • Gazete manşetleri
  • Instagram dondurma
  • Kilo aldırır sanılıyor ama her ekmek aynı değil! Bu ekmek sindirimi destekliyor, kabızlığa iyi geliyor
  • Dışişleri Bakanlığı 104 aday meslek memuru alımı! İşte sınav takvimi ve şartları
  • Gram ve çeyrek altında tarihi seviyeler! Dev banka 2026 tahmini açıkladı
  • 17 Aralık TV yayın akışı: Bugün hangi diziler var, Kuruluş Orhan yeni bölüm saat kaçta?
  • Emekliye 3'lü ödeme tablosu! SSK, BAĞ-KUR'luya kazançlı hesap: İkramiye+promosyon
  • 18-24 Aralık A101 aktüel kataloğu: Bu hafta A101 Aldın Aldın’da ne var?
  • KYK burslarına 2026’da zam var mı? Lisans, yüksek lisans ve doktora tutarları
  • Hava durumu raporu: Yağış yok, sis ve don uyarısı! İstanbul’da kar yağacak mı?
  • Bitlis'te okullar tatil mi, son durum ne? Hangi illerde kar tatili var?
  • Kuru öksürüğü şıp diye kesiyor! Mutfaktaki o ikili meğer mucizeymiş
  • Ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu’ndan duygusal paylaşım! “Aylarca yolunu gözledik…”
  • Özür Dilerim filmi konusu ne, oyuncuları kimler? Özür dilerim ne zaman, nerede çekildi?
  • A Haber
  • iPhone iPhone
  • Android Android
  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • Flipboard Flipboard
  • Youtube
  • RSS