Kurban Bayramın artık sayılı günler kaldı! Kurbanlıkların kesiminden, etlerin saklanmasına kadar nelere dikkat edilmeli?

Kurban Bayramın artık sayılı günler kaldı. Satış noktalarında ise hareketlilik sürüyor. Samsun İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam, kurban kesimi ve etlerin muhafazasında dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında uyarılarda bulundu. Peki, kurbanlıkların kesiminden, etlerin dağıtımına ve saklanmasına kadar nelere dikkat etmek gerekiyor? İşte detaylar…

Kurban Bayramın artık sayılı günler kaldı. Satış noktalarında ise hareketlilik sürüyor.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.