Baklava hamuru açmak artık çok kolay! Gaziantepli şeflerin sırrı açığa çıktı

Türk mutfağının en gözde lezzetlerinden biri olan baklava, bayram sofralarının vazgeçilmezi olarak damaklarımızda unutulmaz tatlar bırakıyor. Kat kat çıtır hamuru ve içindeki ceviz veya fıstık ile her lokmada keyif veren bu tatlının yapımı, sabır ve maharet gerektiriyor. Peki, incecik ve ağızda dağılan bir baklava hamurunu evde nasıl hazırlayabilirsiniz? Bu sorunun yanıtını ve adım adım geleneksel baklava hamuru tarifini sizlerle paylaşıyoruz.

Türk mutfağının vazgeçilmez tatlılarından biri olan baklava, her bayram soframızın baş tacıdır. Peki, bu eşsiz lezzeti evde yapmak mümkün mü? Elbette! Baklavanın kat kat çıtır çıtır hamurunu hazırlamak için bazı püf noktalarına dikkat etmek gerekiyor. Baklava hamurunu nasıl yapacağınızı merak ediyorsanız, işte adım adım tarif!

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.