A HABER GALERİ
Rapçi Slowthai sahnede seyirciye saldırdı
Ünlü rapçi Slowthai Londra'da katıldığı ödül töreninde seyirciye saldırdı. Törende konuşma yapmak için sahneye çıkan Slowthai, kendisini rahatsız ettiğini söylediği seyirciye önce elindeki kadehi fırlattı, sonra üzerine atladı.

Rapçi Slowthai, Londra'da düzenlenen müzik ödülleri töreninde sahneye çıktı. Rapçi konuşma yaptığı sırada kendisini rahatsız ettiğini söylediği seyircilere saldırdı. Önce elindeki kadehi fırlatan Slowthai sonra üzerine atladı.

NME Müzik Ödülleri töreninde 'Yılın Kahramanı' ödülünü alan ünlü rapçi Slowthai, sahnede konuşma yaptığı sırada seyircilerin yüksek ses çıkardığını belirterek rahatsız olduğunu söyledi ve elindeki mikrofonu seyircilerin bulunduğu alana attı.

GÜVENLİK GÖREVLİLERİ DEVREYE GİRDİ
Seyirciler de yerden aldıkları mikrofonu ve ellerindeki yiyecekleri Slowthai'ye fırlattı. İyice öfkelenen Slowthai ardından eline aldığı kadehteki içkiyi yere boşalttı ve kadehi seyircilere fırlattı.

Bununla yetinmeyen Slowthai daha sonra sahneden indi ve seyirciler arasındaki bir kişiye saldırdı. Güvenlik görevlileri tarafından durdurulan rapçi dışarıya çıkartıldı.

KADIN HAYRANININ AĞZINA TÜKÜRMÜŞTÜ
Sıra dışı hareketleriyle bilinen Slowthai, Eylül ayında katıldığı başka bir törende Boris Johnson'un kesik başını temsil eden yapay bir kesik başla sahneye çıkmıştı. Rapçi daha önce Milwaukee'deki gösterisine "Ağzıma tükürmene ihtiyacım var!" yazılı bir pankartla gelen kadın hayranının ağzına tükürmüştü.