İzmir’de su kesinti programı değişti! 2 günde 1’e düşürüldü

Giriş Tarihi: Son Güncelleme:
ahaber.com.tr Haber Merkezi | İHA
İzmir’de su kesinti programı değişti! 2 günde 1’e düşürüldü

Kuraklık nedeniyle İzmir’de uygulanan planlı su kesintileri yeniden düzenlenerek 3 günde 1'den 2 günde 1'e düşürüldü. Buna göre uygulama 9 Eylül’den itibaren uygulanacak.

Kuraklık nedeniyle İzmir'de uygulanan planlı su kesintileri yeniden düzenlendi. Daha önce 3 günde 1 yapılan kesintiler, 9 Eylül'den itibaren 2 günde 1 olacak şekilde uygulanacak.

İzmir'de kuraklık nedeniyle uygulanan planlı su kesintilerinde yeni düzenlemeye gidildi. Daha önce 3 günde 1 dönüşümlü olarak gerçekleştirilen kesintiler, 9 Eylül 2025 tarihinden itibaren 2 günde 1 olacak şekilde uygulanacak.

İZSU'dan yapılan açıklamada, güncel su tüketim verilerinin göz önünde bulundurulduğu ve kesinti programının yeniden düzenlendiği belirtildi. Buna göre, su kesintileri mevcut uygulamada olduğu gibi 23.00-05.00 saatleri arasında devam edecek.

Yeni planda 2 bölge tanımlandı. 1. bölgede Çiğli, Karşıyaka, Bornova, Bayraklı ve Gaziemir yer alırken; 2. bölgede Konak, Karabağlar, Buca, Balçova, Narlıdere ve Güzelbahçe ilçeleri bulunuyor.

Mobil uygulamalarımızı indirin