İstanbul’da asansörde dehşeti yaşattı! Kadına şiddet uygulayan şüpheli için istenen ceza belli oldu
İstanbul’da bir sitenin asansörü önünde T.K. adlı kadını döverek bayıltan Gökhan B. hakkında, 'canavarca hisle yaralama' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından toplamda 16 yıla kadar hapis cezası istendi.
İstanbul'un Pendik ilçesine bağlı Kurtköy'de bir sitenin asansörü önünde erkek arkadaşı Gökhan B. tarafından darbedilen T.K., aldığı darbeler sonrası baygınlık geçirdi.
T.K.'yı feci şekilde döven Gökhan B., "Basit yaralama" suçundan tutuklandı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, tarafların arkadaş oldukları, olay günü T.K'nın, şüpheli Gökhan B.'yi görmeye gittiği anlatıldı.

İddianamede, T.K.'yı eve şüphelinin arkadaşının aldığı belirtildi. Şüphelinin daha sonra olay yerine geldiği ve T.K.'nın evden gitmesini istediğini fakat kadının bunu kabul etmediği kaydedildi. T.K.'nın evden ayrılmaması üzerine şüpheli Gökhan Gökhan B.'nin, sürükleyerek evden çıkarmaya çalıştığı aktarılan iddianamede, şüpheli tarafından T.K.'nın zorla asansöre bindirildiği, burada yumruklandığı ve asansör çıkışında baygın vaziyette görüldüğü kaydedildi.




