
Beşiktaş ve Taksim'de yağmur nedeniyle trafik durma noktasına geldi.
Sabah saatlerinde işlerine gitmek için evlerinden çıkan vatandaşlar yağmurdan etkilenmemek için kafelere sığındı.

Gaziosmanpaşa Caddesi'nde bulunan bir evde yaklaşık 10 santimetre yükselen su nedeniyle halı, battaniye ve koltuk gibi eşyalar zarar gördü.
İrşad Camisi'nin giriş kapısına su baskını yaşanmaması için içi dolu çuvallar ve naylon brandalarla barikat yapıldı.
Vatandaşlar caminin önünde bulunan caddedeki mazgalları da yerinden çıkardı.
Fatih Sultan Caddesi'nde küçük çaplı çökme meydana gelirken yolda ilerleyen bir otomobilin lastiği asfaltta oluşan çukura girdi.
Yeşilkent ve Pınar mahalleleri civarlarında da birçok cadde ve sokakta su baskınları yaşandı.
Oluşan su birikintileri nedeniyle araçlar trafikte güçlükle ilerlerken ilçede daha önce su baskını oluşan yerlerde vatandaşların aynı mağduriyeti yaşadığı görüldü.
Öte yandan ilçede itfaiye ekiplerine çok sayıda su baskını ihbarı yapıldığı öğrenildi.

ZEYTİNBURNU'NDA YAĞIŞ NEDENİYLE YOLLARI VE BİR DÜKKANI SU BASTI
İstanbul'da günlerdir beklenen sağanak yağış sabahın erken saatlerinden itibaren kent genelinde etkisini göstermeye başlarken, Zeytinburnu'nda yolları ve bir dükkanı su bastı.
İstanbul'da günlerdir beklenen sağanak yağış sabahın erken saatlerinden itibaren kent genelinde etkisini göstermeye başladı. Beklenen sağanak yağış nedeniyle Zeytinburnu'nda yolları ve bir dükkanı su basarken, o görüntüler vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.
ANADOLU YAKASI'NDA DA ETKİLİ OLUYOR
Anadolu Yakası'nda da Üsküdar, Ümraniye ve Kadıköy'de şiddetini artıran yağış, Kartal ve Maltepe'de hafif etkili oluyor.
Yağış nedeniyle yollarda su birikintileri oluşurken, sağanağa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ıslanmamak için bina girişleri ile otobüs duraklarına sığındı.
İSTANBUL'DA YAĞMUR TRAFİĞİ VURDU: YOĞUNLUK YÜZDE 56'LARA ULAŞTI
İstanbul'da etkili olan sağanak yağış sonrası D 100 karayolu Kadıköy istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu. İBB verilerine göre trafik yoğunluğu yüzde 56 olarak ölçümlendi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarılar sonrası yağışlar İstanbul Anadolu Yakası'nda da etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış ile birlikte D 100 karayolu Kadıköy istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu. Sürücüler yağışın da etkisiyle artan trafikte ilerlemekte güçlük çekti. İBB verilerine göre trafik yoğunluğu yüzde 56'lara ulaştı. Gün boyunca etkili olması beklenen yağışlarla birlikte hem ana hem de ara arterlerde trafik yoğunluğunun artması da beklenenler arasında.