Son dakika: Karaman'da yan yatan otobüste ilginç görüntü: 24 yolcu bagajdan çıktı
Son dakika haberine göre Karaman'da yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle yoldan çıkan yolcu otobüsü şarampole kayarak yan yattı. Kaza sonrası otobüsün devrilmemesi için tek bir tarafta toplanan yolcular ise aracın bagaj bölümünden tahliye edildi.
Kaza, saat 06.15 sıralarında Karaman-Mersin karayolunun 1. kilometresinde bulunan polis uygulama noktası önünde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, İzmir'den Hatay'a gitmekte olan R.D. yönetimindeki 42 AFB 212 plakalı Mercedes marka yolcu otobüsü, Karaman çıkışında yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle yoldan çıkarak şarampole kaydı.

İhbar üzerine kaza yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İçerisinde 2 şoför ve muavinle birlikte 24 yolcunun bulunduğu otobüsün devrilmemesi için yolcular tek bir tarafta toplanarak kurtarılmayı bekledi.




