İstanbul'u fırtına vurdu! Çatılar uçtu ağaçlar devrildi... Meteoroloji uyarmıştı
İstanbul'da yaşanan fırtına nedeni ile farklı adreslerde çatılar yollara, araçların üzerine uçtu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul için yapılan uyarı sonrası fırtına akşam saatlerinden itibaren etkisini il genelinde gösterdi. Kentin farklı noktalarında çatılar yollara savruldu. Kağıthane, Esenler, Avcılar, Küçükçekmece, Sultangazi, Gaziosmanpaşa, Zeytinburnu, Sarıyer, Beşiktaş, Bağcılar'da apartmanların çatıları yol ve araçların üzerine düşerken, hasar meydana geldi.
İstanbul'da akşam saatlerinde başlayan kuvvetli rüzgar hayatı olumsuz etkiledi.

Hafif yağmurla birlikte Beşiktaş, Bağcılar, Şişli, Beyoğlu ve Esenler'de etkisini gösteren fırtına, Anadolu Yakası'nda Beykoz ve Üsküdar'da etkili oldu.

AĞAÇLAR SÖKÜLDÜ ÇATILAR UÇTU
Şiddetli rüzgar nedeniyle Silivri sahilde bir iş yerinin totem tabelası devrildi, Fatih Mahallesi Bıldırcın Sokak'ta da ağaç kökünden sökülerek elektrik direğinin üzerine devrildi.

Ağacın devrilmesinin ardından ihbar üzerine çok sayıda ekip sevk edildi. Çevrede güvenlik önlemi alınırken, ekipler direkte elektrik akımını keserek ağacı kaldırmak için çalışma başlattı.








