Müge Anlı'da sıcak gelişme: Gölette ölü bulunmuştu! İbrahim Kayaaslan olayında 4 gözaltı
Denizli’de 2 Ağustos’ta eşiyle birlikte gittiği Dımbazlar Göleti’nde şüpheli şekilde hayatını kaybeden İbrahim Kayaaslan dosyasında önemli bir gelişme yaşandı. Müge Anlı, bugünkü canlı yayınında, kamuoyunun yakından takip ettiği olayla ilgili 4 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.
Denizli'de 40 yaşındaki 3 çocuk babası İbrahim Kayaaslan'ın şüpheli ölümüyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.
Kaynak: ATV
2 Ağustos'ta eşiyle birlikte gittiği Denizli Dımbazlar Göleti'nde hayatını kaybeden Kayaaslan'ın ölümünün cinayet olabileceği iddiaları üzerine yürütülen soruşturmada gözaltı kararları alındı.
Olayın ardından Kayaaslan'ın ailesi, ölümün bir kaza değil planlı bir cinayet olduğunu öne sürmüş, şüphe oklarını ise gelinleri Samime Kayaaslan'a çevirmişti. Baba Hüsamettin Kayaaslan, oğlunun gölete bilinçli şekilde çekildiğini iddia ederken, anne Esma Kayaaslan ise gelininin oğluna defalarca ihanet ettiğini savunmuştu. Esma Kayaaslan, "Nereye gitsem bana 'gelinine dikkat et' diyorlardı" sözleriyle dikkat çekmişti.
Kaynak: ATV
Samime Kayaaslan ile yasak ilişki yaşadığı iddia edilen İzzet Sözer de olayın merkezindeki isimlerden biri olmuştu. Canlı yayına katılan Sözer, aylar sonra yaptığı açıklamada, "Ben bu duruma düşecek biri değildim. Samime'nin yasak ilişki yaşadığı ilk kişi ben değildim" ifadelerini kullanmıştı. Kayaaslan'ın öldüğü gece gölette üçüncü bir kişinin olup olmadığı da uzun süre tartışılmıştı.



