Japon mutfak kültüründe yer alan bu yöntem, sağlıklı yaşamı destekleyenlerin dikkatini çekiyor: Dondurulmuş limon tüketimi! Limonun sadece suyunu kullanıyor ya da kabuğunu atıyorsanız, bu yöntemi deneyin. Dondurulmuş limon, sağlığa faydalarıyla şaşırtıyor. İşte, dondurulmuş limonun faydaları...
Besin Değerlerini Maksimuma Çıkarır
Limonun dondurulması, C vitamini ve antioksidanların uzun süre korunmasını sağlar. Limon kabuğu, suyundan çok daha fazla besin içerdiğinden, bu yöntemle tüm faydalarından yararlanabilirsiniz.
Bağışıklığı Güçlendirir
C vitamini deposu dondurulmuş limon, vücudu hastalıklara karşı korur ve soğuk algınlığından gribe birçok rahatsızlığa kalkan olur.