Bursa'da dehşet evi! Baba ve kızın ölümünde "boğma" detayı
Bursa'nın Osmangazi ilçesinde yakınlarının bir süredir haber alamadığı baba ve kız evlerinde ölü bulundu. Eve giren yakınları Kübra Aybey'i ise yatakta hareketsiz halde, baba Nazmi Aybey'i ise çatı katında asılı halde buldu. Yapılan incelemelerde ise kan donduran boğma detayı ortaya çıktı.
Kan donduran olay, saat 22.30 sıralarında Ovaakça Mahallesi Yayla Sokak'ta bulunan bir binada meydana geldi.
Eve giren yakınları Kübra Aybey'i ise yatakta hareketsiz halde, baba Nazmi Aybey'i ise çatı katında asılı halde buldu. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde baba ve kızın hayatını kaybettiği belirlendi.
SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Nazmi ve Kübra Aybey'in cenazeleri, kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi amacıyla Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
KIZINI BOĞUP İNTİHAR ETTİ
Yapılan incelemelerde boğuşma izlerine rastlanması üzerine, babanın önce kızını boğduğu, ardından çatı katında kendini astığı ihtimali üzerinde duruluyor. Baba ve kızın kesin ölüm nedenleri otopsinin ardından belirlenecek.