Galatasaray'dan Başakşehir'e transfer oluyor! Yolcular belirlendi
Süper Lig'de lider Trabzonspor'un 19 puan gerisinde kalan, Türkiye Kupası'nda da Denizlispor'a elenen Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde ise bambaşka bir performans sergiledi. Sarı-kırmızılı takımda hedef hem lig hem de Avrupa'da en başarılı olacak şekilde ayrılmak olurken gözler Ocak ayı transfer dönemine çevrildi.
UEFA Avrupa Ligi'nde grubunu namağlup lider tamamlayan Galatasaray, Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda ise hayal kırıklığıyla dolu bir ilk yarı geçirdi. Sarı-kırmızılı takımda Başkan Burak Elmas ve Teknik Direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda 7 ismin bileti kesildi.
SÜPER LİG'DE 7 MAÇ SONRA 3 PUAN
Galatasaray'da Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısı oldukça kötü geçti. Sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe derbisiyle birlikte başladığı kazanamama serisini Antalyaspor maçında noktaladı. Galatasaray bu süreçte tam 7 mücadelede 3 puana hasret kaldı.
DENİZLİSPOR TARİH YAZDI
Sarı-kırmızılılar adına yurt içinde geçen kabus gibi süreç Denizlispor karşılaşmasında da devam etti. Denizlispor karşısında üstünlüğü 90+8'de kaybeden Galatasaray, uzatmalarda da rakibini geçemedi. Seri penaltı atışları sonunda sarı-kırmızılılar kendi evinde Spor Toto 1. Lig ekibine elendi.