Beşiktaş'ta sakatların sayısı 10'a çıktı
Sezona iyi başlayan Beşiktaş, sakatlıklar konusunda sıkıntı çekmeye başladı. Valentin Rosier'i de Antalyaspor mücadelesinde kaybeden Beşiktaş'ta sakatların sayısı 10'a yükseldi.
Beşiktaş'ta toplam sakatlık sayısı 10'a yükseldi. Valentin Rosier, Antalyaspor maçı öncesi sakatlar kervanına eklendi. Rachid Ghezzal yedek kaldı, Necip ve Mehmet Topal da oyuna devam edemedi.

Sakatlıklar nedeniyle Antalya maçında kadroda dev bir rotasyona gitmek zorunda kalan teknik direktör Sergen Yalçın, karşılaşma içinde bu kez Necip ve Mehmet Topal'ın sakatlıkları ile sarsıldı.

Maçtan önce üst solunum yolu enfeksiyonu geçiren Rosier kadrodan çıkarılırken, adale ağrıları olan Ghezzal da kulübede tutuldu. Vida, Welinton, Umut Meraş, Teixeira, N'Koudou, Hasic, Atakan Üner'in sakatlıkları nedeniyle bu hafta oynamayacağı daha önceden belliydi. 14. dakikada ise Necip sakatlanınca zorunlu olarak Josef sağ beke geçti.



