Göz altı morluklarını anında yok ediyor! Sadece 2 malzeme ile...

Göz altında oluşan koyu halkalar çoğumuzu rahatsız eder. Bu noktada üretilen kozmetik ürünleri yetersiz kalabilir. Evde sadece iki malzeme ile göz altlarınızı nemlendirebileceğinizi biliyor muydunuz? İşte o yöntem...

Estetik açıdan önemli bölgelerden biri olan göz çevresinde koyu halkalar meydana gelebilir. Bu göz altı koyu halkalar özellikle yetişkinlerde yaygın olarak görülür. Göz altının parlak ve canlı görünmesi kişiye sağlıklı ve genç bir görünüm kazandırdığı için psikolojik olarak da olumlu etkiler.

GÖZ ALTI MORLUKLARINDAN KURTULMANIN FORMÜLÜ:

Bir adet patates ve bir adet salatalığı yıkayıp soyun.

Soymuş olduğunuz patates ve salatalığı rendeleyin ve sıkarak sularını çıkarın.

Bu sebze sularını buzdolabında soğumaya bırakın.

Soğuduktan sonra ise bir pamuk alın ve bu pamuğu sebze suyuna batırın. Pamuğun emmiş olduğu bu sebze suyunu yaklaşık 15 dakika boyunca gözlerinizin üzerinde bekletin.

Pamuk gözleriniz üzerindeyken iki ya da üç dakika kadar, gözlerinizin iç köşesinden kaz ayaklarına doğru masaj yapın.

Bu işlemi düzenli uyguladığınızda çok daha canlı ve parlak göz altları elde edeceksiniz.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.