Yeşilliklerin üzerine koyun, 10 gün boyunca taze kalacak!

Sebzeleri buzdolabında saklamak, tazeliğini korumak için oldukça yaygın bir yöntemdir. Ancak, bu yöntem her zaman yeterli olmayabilir. Neyse ki, sebzelerinizi günlerce çürümeden saklamanın çok basit bir yolu bulunuyor. İşte yeşillikleri uzun süre saklamanın sırrı!

Marul, göbek salata, roka, maydanoz, dereotu gibi yeşillikler, içerdikleri yüksek orandaki su nedeniyle zamanla kuruyabilir ve çürümeye meyilli hale gelebilirler. Buzdolabında saklansalar bile hızlıca bozulmalarıyla karşılaşabilirsiniz. Ancak, bu sorunu önlemenin ve yeşilliklerinizi günlerce taze tutmanın oldukça basit bir yolu bulunmaktadır. İşte sebzeleri saklamanın püf noktası...

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.