Yeşilliklerin üzerine koyun, 10 gün boyunca taze kalacak!
Sebzeleri buzdolabında saklamak, tazeliğini korumak için oldukça yaygın bir yöntemdir. Ancak, bu yöntem her zaman yeterli olmayabilir. Neyse ki, sebzelerinizi günlerce çürümeden saklamanın çok basit bir yolu bulunuyor. İşte yeşillikleri uzun süre saklamanın sırrı!
- Sağlık
- ahaber.com.tr Haber Merkezi
- Giriş Tarihi: 09.03.2024 | 15:53
Marul, göbek salata, roka, maydanoz, dereotu gibi yeşillikler, içerdikleri yüksek orandaki su nedeniyle zamanla kuruyabilir ve çürümeye meyilli hale gelebilirler. Buzdolabında saklansalar bile hızlıca bozulmalarıyla karşılaşabilirsiniz. Ancak, bu sorunu önlemenin ve yeşilliklerinizi günlerce taze tutmanın oldukça basit bir yolu bulunmaktadır. İşte sebzeleri saklamanın püf noktası...