Miss Universe için geri sayım! Ceren Arslan paylaştı: "Türk bayrağına izin verilmedi"
Ceren Arslan, Tayland’da yarın gerçekleşecek Miss Universe 2025 yarışmasında Türkiye’yi temsil edecek. Yarışma öncesi sosyal medya hesabından sık sık paylaşımlar yapan Arslan, sahneye çıkarken Türk bayrağıyla yer almak istediğini ancak buna izin verilmediğini takipçileriyle paylaştı.
Miss Universe 2025'te Türkiye adına yarışacak olan 26 yaşındaki Ceren Arslan, yarışma başlamadan önce hem güzelliği hem de kamp sürecinde yaşanan gelişmeler nedeniyle magazin gündeminin öne çıkan isimlerinden biri haline geldi.
Kaynak: Instagram
Tayland'da 21 Kasım'da yapılacak final gecesi öncesi ilk olarak ulusal kostüm şovu için podyuma çıkan Ceren Arslan, Osmanlı motifleriyle bezeli elbisesiyle beğeni topladı.
"BAYRAĞIMI GURURLA TAŞIYORUM"
Eline çizdiği Türk bayrağı ile dikkat çeken Arslan, yarışma öncesi duygularını paylaşarak destek mesajı yollayan takipçilerine şu ifadelerle seslendi:
"Bayrağımı gururla taşıyorum. Çok heyecanlı ve mutluyum. Bu süreçte desteğiniz en büyük gücüm olacak"
Kaynak: Instagram
GÜVENLİK ENGELİ
Ceren Arslan, sahnedeyken bir destekçisinin elindeki Türk bayrağını almak istedi ancak organizasyon güvenliği tarafından bu talep reddedildi.
Yaşanan bu durumun ardından sosyal medya kullanıcıları Arslan'a çok sayıda destek mesajı gönderdi.
Kaynak: Instagram
