Narin soruşturmasında düğüm çözülüyor! Küçük kızın ölüm nedeni belli oldu | Yenge Hediye Güran tutuklandı

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın katledilmesiyle ilgili soruşturma devam ederken, düğüm çözülüyor. Adli Tıp Kurumu küçük Narin'in boğularak öldürüldüğünü açıkladı. Boğulma sırasında Narin'in ağzından çıkan sıvı amca Salim Güran'ın eline ve koltuğuna bulaştığı belirlenirken Narin'in yengesi Hediye Güran mahkeme tarafından tutuklandı. Cinayete ilişkin bölgeden anbean gelişmeleri aktaran A Haber ekibi itirafçı Nevzat Bahtiyar'ın evinde jandarma ekipleri tarafından yapılan aramayı görüntüledi. İşte detaylar...

Diyarbakır Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüne ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma sürüyor.

CANLI ANLATIM
19:09 17 Eylül 2024

İTİRAFÇI NEVZAT BAHTİYAR'IN EVİNDE ARAMA

Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekiplerince itirafçı Nevzat Bahtiyar'ın evinde tekrar arama yaptı. Yapılan arama yalnızca A Haber ekranlarında yayınlandı. 
15:30 17 Eylül 2024

YENGE HEDİYE GÜRAN TUTUKLANDI

Narin'in yengesi çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Davada tutuklu sayısı 12'ye yükseldi. 
14:57 17 Eylül 2024

"NARİN'İN BOĞAZI SIKILARAK ÖLDÜRÜLDÜ"

Adli Tıp Kurumu Narin'in ölüm nedenini açıkladı. Küçük Narin'in boğularak öldürüldüğü tespit edildi.

ÖLÜM SIVISI AMCA SALİM GÜRAN'IN ELİNE BULAŞMIŞ

Türkiye'nin konuştuğu Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturma tüm hızıyla sürerken çarpıcı bir gelişme daha yaşandı. Adli Tıp'ın otopsi sonucuna göre Narin Güran boğularak öldürüldü. Boğulma sırasında Narin'in ağzından çıkan sıvı amca Salim Güran'ın eline, oradan da araç direksiyonu ve koltuğuna bulaştı.

14:19 17 Eylül 2024

NARİN'İN YENGESİNE TUTUKLAMA TALEBİ

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan Hediye Güran, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedenine ulaşılan Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma sürüyor.

Soruşturma kapsamında çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince "Suç delillerini yok etmek" suçundan tutuklanan amca Fuat Güran'ın 13 Eylül'de gözaltına alınan eşi Hediye Güran'ın, jandarmadaki işlemlerin ardından getirildiği adliyede savcılıktaki sorgusu tamamlandı.

Güran, "Kasten öldürmeye iştirak" suçundan tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

14:08 17 Eylül 2024

YENİ GELİŞME İLK KEZ VE SADECE A HABER’DE

Cinayete dair kritik raporun ne zaman tamamlanacağı belli oldu. Toksikolojik, patolojik, biyolojik inceleme cumaya kadar bitiyor.

A Haber İstihbarat Şefi Ramazan Almaçayır ve A Haber muhabiri Esra Akyürek detayları aktardı. Toksikolojik, patolojik, biyolojik inceleme cumaya kadar bitiyor.

NARİN'İ ZEHİRLEDİLER Mİ?

A Haber İstihbarat Şefi Ramazan Almaçayır, “Günlerdir minik Narin’in nasıl öldürüldüğü ile ilgili muamma devam ediyor. Narin’in vahşice katledilmesinin ardından ölüm nedeni ile ilgili araştırma devam ediyor. Soruşturma ile ilgili olarak bir yeni iddia daha eklendi. Narin acaba zehirlenerek mi öldürüldü? Bu bilgiyi neden paylaşıyoruz? Muhabir arkadaşımız Esra Akyürek çok önemli bilgilere ulaştı. Diyarbakır Adli Tıp Grupbaşkanlığı bu konu ile ilgili çalışma yapıyor. Toksikoloji üzerine de değerlendirmelerde yapılıyor. Acaba Narin zehirlendi mi diye.” ifadelerini kullandı.

YAKAYI ELE VERECEKLER DELLİLLER

Almaçayır delillerle ilgili de çarpıcı bilgiler verdi. Almaçayır, “Cinayetin sırrını çözecek en önemli delillerden bir tanesi battaniye şu anda kayıp. Bir çuvaldan bahsediliyordu. Nevzat Bahtiyar’ın avlusunda ekipler o bölgede yaptıkları çalışmada Narin’in cansız bedenini koyduğu çuvalla bahçedeki diğer çuvalların seri numarasının aynı olduğunu tespit etti. Bir ipten bahsediliyor. Önemli delillerden bir tanesi de otomobil birdi iki oldu. Terlikler de hedef şaşırtmak için kullanıldı.” dedi.

A Haber muhabiri Esra Akyürek ise “Son aldığımı bilgilere göre Diyarbakır Adli Tıp Grupbaşkanlığı Narin’e yönelik hazırladığı raporunu cuma gününe kadar tamamlaması bekleniyor. Bu cuma gününden önce de gerçekleşebilir. Artık rapor tamamlanmak üzere. Cumaya kadar artık bu raporun tamamlanması bekleniyor. Bulgular üzerinde toksikolojik, patolojik ve biyolojik tetkikler tamamlanıyor olacak bu süreç içerisinde. Burada dikkatleri çeken konu ise toksikolojik incelemeler.” şeklinde konuştu.

Süreç hakkında bilgiler veren Akyürek, “Sonrasında nasıl bir aşamada bizleri bekliyor olacak? Diyarbakır Adli Tıp Grupbaşkanlığı bu süreci tamamladıktan sonra gözler 1. İhtisas Kurulu’na çevrilecek çünkü bu raporlar oraya gönderilecek. Sonrasında iki haftalık bir süreç bizi bekliyor. Ekim ayı başına doğru da bu sürecin tamamlanması ve nihai raporların artık ortaya çıkması bekleniyor.” açıklamasında bulundu.

13:41 17 Eylül 2024

KİLİT İSİM SORGUDA

 Sabah Gazetesi Ankara İstihbarat Şefi Halit Turan soruşturma ile ilgili ayrıntıları anlattı.

Turan, “İsa ve Şeyma Kaya kuzenler, Narin’in halasının çocukları. Bunların gözaltısı aslında cinayetin işlenme anına ilişkin değildi sonrası ile ilgili yapılan birçok organizasyon vardı bunlarla ilgili kendilerini kimin yönlendirdiği neden yanlış beyanlar verdiği soruşturmayı neden farklı yöne taşımaya yönelik aslında daha önce alınan ifadeleriyle çeliştikleri için gözaltına alınmışlardı. Asıl burada kilit isim Hediye Güran, Nerin’in yengesi. Ben aslında bu soruşturmanın başından beri anne Yüksel Güran’ın ifadesini gördükten sonra daha sonra Salim’in ifadesini okuduktan sonra Hediye Güran’ın kilit isim olduğunu düşünüyorum. Zaten bundan dolayı sorgusu 4 gündür profesyonel ekipler tarafından yapıldı.” ifadelerini kullandı.

 

12:53 17 Eylül 2024

2 ŞÜPHELİ SERBEST!

Soruşturma kapsamında Narin'in yakınları olduğu öğrenilen ve 15 Eylül'de gözaltına alınan İsa Kaya ve Şeyma Kaya jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

İsa Kaya ve Şeyma Kaya, savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Soruşturmada çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince "Suç delillerini yok etmek" suçundan tutuklanan amca Fuat Güran'ın 13 Eylül'de gözaltına alınan eşi Hediye Güran'ın savcılıktaki ifade işlemi sürüyor.

10:51 17 Eylül 2024

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nca sürdürülen soruşturma kapsamında "Suç delillerini yok etmek" suçundan tutuklanan Narin'in amcası Fuat Güran'ın eşi Hediye Güran, İsa Kaya ve Şeyma Kaya, jandarmadaki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

07:20 17 Eylül 2024

MELEK GÜRAN YENİ İTİRAFTA MI BULUNDU?

A Haber muhabiri Yüksel Akalan, Narin’in köyünden son detayları aktardı. Akalan, yenge Melek Güran’ın adliyeye sürpriz şekilde gitmesiyle ilgili olarak konuştu.

Akalan’ın açıklamalarından derlenenler şu şekilde:

Tutuklu amca Salim Güran’ın eşi Melek Güran’ın ifade vermesi sürpriz bir gelişmeydi. Çünkü adliye önünde ani bir gelişme oldu ve Melek Güran adliyeye geldi. Kısa bir süre sonra adliyeden ayrıldı. Acaba Melek Güran ifadeye mi çağrıldı? Yoksa kendisi bir takım konularda yeni itiraflarda bulunmak ya da yeni bilgilendirmelerde bulunmak için mi geldi? bilemiyoruz.

İfadesi ortaya çıktığı andan itibaren önemli gelişmelere gebe olduğunu da söyleyebiliriz. 24 kişinin ifadesi alınmıştı ve en net açıklamaları Melek Güran vermişti. Hatta amcanın arabasında Narin’in DNA örnekleri çıkmıştı öncelik ön şoför koltuğunda Narin’in DNA bulgularına rastlanmıştı ve ilerleyen süreçte sağ arka koltukta da DNA bulgularına rastlanılmıştı. Bu yengeye sorulmuştu. O da “Narin araba kullanmayı bilmiyor ve eşimden şüpheleniyorum” demişti. Birçok noktada eşini işaret etmişti. Melek Güran’ın adliyede neler söylediği, neler itiraf ettiği veya hangi beyanlarda bulunduğu oldukça önemli.

20:28 16 Eylül 2024

MELEK GÜRAN ADLİYEDE!

Tutuklu Salim Güran'ın eşi Melek Güran sürpriz bir şekilde adliyeye geldi. Güran'ın kısa bir süre sonra adliyeden ayrılırken, ifade mi verdiği yoksa yeni bir itirafta mı? bulunduğu bilinmiyor. 

07:01 16 Eylül 2024

NARİN SORUŞTURMASINI BÖYLE MANİPÜLE ETTİLER

 

8 yaşındaki Narin cinayeti soruşturmasında iki akraba daha soruşturmanın farklı yere yönlendirdiği iddiasıyla gözaltına alındı. Narin’in kaybolduğu günden sonra ise köyde yaşananlar, ailenin Narin’in bulunmasını nasıl zorlaştırdığı ortaya koydu. Zanlıların mahkemedeki tutuklanma gerekçesi arasına giren bilgilere göre, Narin’in kaybolmasından sonra garip olaylar serisi yaşandı. Amca Salim Güran’ın aracın Narin’in iki DNA’sının bulunması ve birçok çelişkili ifadelerine rağmen zanlı cinayetin nasıl işlendiğiyle ilgili hiçbir bilgi vermedi. Soruşturma dosyasına yeni giren bir delile daha ulaşıldı.

Jandarma ekipleri tarafından Narin’in cansız bedenini çuvala koyduktan sonra Eğertutmaz Deresine götürüp gömdüğünü anlatan komşu Nevzat Bahtiyar’ın ifadelerinin ardından evinde detaylı arama yapıldı.

AİLE MANİPÜLE ETTİ

Cinayetin bütün detaylarıyla ortaya konulmaya çalışıldığı soruşturma kapsamında yenge Hediye Güran’ın sorgusu devam ederken, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından iki şüphelinin daha gözaltına alınmasına karar verildi. Bu kapsamda Narin’in akrabaları olduğu öğrenilen İsa Kaya ile Şeyma Kaya isimli iki şüpheli daha gözaltına alındı. Zanlıların Narin’in kaybolduktan sonra soruşturmaya yön vermeye çalışıp çelişkili bilgiler verdiklerinin tespit edildiği öğrenildi.

KÖYDEN YANGIN ÇIKTI, ELEKTRİKLER KESİLDİ

Aile üyelerinin Narin soruşturmasını nasıl manipüle ettiğiyle ilgili önemli bilgiler de çıktı. Bunların başında hedef saptırma maksatlı yapılan suni ihbarlar ve dikkat dağıtıcı eylemler yer aldı. Dosyadaki JASAT tutanağına göre, 'Suriyelilerin kaldığı çadıra yakın bir konumda terlik bulunduğu' iddia edilerek jandarma personelinin bu kısma yönlendirilmeye çalışıldığı belirlendi. Bunun yanı sıra Narin kaybolduktan iki gün sonra köyde yangın çıkarıldı. Arama kurtarma çalışmaları esnasında ise olağan dışı elektrik kesintilerinin yaşandı. İki kişinin bir kız çocuğunu köyün üst tarafına götürdüğü şeklindeki ihbarda bulunduğu da tutanaklara girerken, yanlış ifadelerle güvenlik birimlerinin yanlış yönlendirildiği, bu gibi eylemlerle jandarma personelinin Eğertutmaz Deresi'nden uzaklaştırılmaya çalışıldığı kaydedildi.

EYLEMLERİN BİR KISMINI GÜRAN AİLESİ YAPTI

Tüm bu yaşanan garip olayların birçoğu ise tutuklanan aile fertlerinin de aralarında bulunduğu Güran ailesinin bazı üyeleri tarafından yapıldı. Narin kaybolduktan sonra amca Salim Güran’ın da aralarında bulunduğu aile üyelerinden 6 kişinin o güne ait telefon aramaları, WhatsApp aramaları ve yazışmalarını da silmesi, ailenin Narin’in bulunmasını zorlaştırmak için atılan adımlar olduğunu ortaya koydu.

06:55 16 Eylül 2024

ANNE NARİN’İ KURTARMAK İÇİN ENES’İ ISIRDI MI?

 

Diyarbakır’da 21 Ağustos günü kaybolduktan sonra cesedi 19 gün sonra derede bir çuval içerisinde bulunan Narin Güran soruşturması devam ederken, cesedin bulunmasının ardından yapılan çalışmalarda, ağabeyi Enes Güran’ın Narin’i boğmaya çalıştığı sırada anne Yüksel Güran’ın kızını kurtarmak için oğlunu ısırdığı yönünde iddialar ortaya atıldı. Bu iddialar üzerine soruşturmayı yürüten savcılık anne Güran’dan diş modeli aldırdı.

 

Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nden anneden alınan diş izi örnekleri, incelenmek üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu Başkanlığı 2. İhtisas Kurulu’na gönderildi. Burada yapılacak olan incelemelerden sonra diş izi düğümü çözülecek. İzlerin anneye ait çıkması halinde soruşturmanın seyri de önemli ölçüde değişecek. Daha önce ağabeyde tespit edilen diş izleri üzerinde yapılan incelemede, izlerin Narin’e ait olmadığı belirlenmişti.

 

Bu arada, olay günü anne Yüksel Güran ile Narin’in yengesi Hediye Güran’ın Enes’e müdahale ettiği iddiasıyla yenge gözaltına alınmıştı. Bağlar İlçe Jandarma Komutanlığı’nda sorguya çekilen ‘suç delillerini yok etmek’ suçundan tutuklu amca Fuat Günay’ın eşi Hediye Güran için ek gözaltı kararı alındı.

18:40 15 Eylül 2024

"SÜRPRİZ BİR ŞEY ÇIKABİLİR"

Bir güvenlik yetkilisi A Haber'e Narin Güran cinayetine ilişkin açıklamada bulundu. Yürütülen soruşturmaya ilişkin "Sürpriz bir şey çıkabilir" dedi.

15:02 15 Eylül 2024

HEDİYE GÜRAN ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Soruşturmanın seyrini değiştirmeye çalışan 2 kişi daha gözaltına alındı. Gözaltındaki 2 kişiden 1'i (Hediye Güran) adliyeye sevk edildi.

Sabah Gazetesi İstihbarat Şefi Halit Turan detayları A Haber canlı yayınında anlattı. Turan, "11 kişi tutuklanmıştı. Şu an soruşturma kapsamlı bir şekilde devam ediyor. Yenge Hediye Güran'ın sorgusu devam ediyor. Bunun yanı sıra Salim Güran'ın akrabaları olan İsa Kaya ve Şeyma Kaya isimli 2 şüpheli daha gözaltına alındı. Bu kişilerin daha önce Jandarma ekiplerinin köyde yaptığı arama çalışmalarında bilgiler verdiği fakat son yapılan çalışmalarda diğer kişilerin ifadelerinde de bu kişilerin soruşturmayı başka yönlere taşımaya soruşturmanın seyrini değiştirmek için farklı ifadeler verdikleri ortaya çıktı. Bunların hakkında da gözaltı kararı verildi." ifadelerini kullandı.

14:40 15 Eylül 2024

YENGENİN GÖZALTI SÜRESİ UZATILDI

A Haber muhabiri Sinan Yılmaz ise "Gözaltına alınan kişilerin sorguları devam ediyor. Yenge Hediye Güran için ek gözaltı kararı verildi. O süre hala devam ediyor. Bugün mü veya yarın mı adliyeye çıkarılır bu henüz belli değil." dedi.

Salim Güran olay günü Nevzat Bahtiyar ile hiç görüşmediğini anlattı ancak yapılan teknik incelemelerde 15.08'de telefon görüşmeleri, yapılan HTS analizlerinde ise 15.21 ile 15.46 arasında birlikte oldukları tespit edildi.

Muhtar amcanın tarlasında çalışan 15 yaşındaki işçi R.A., Salim ile aralarında geçen "tamam daha ölmemiş" konuşmasının çıkmasıyla yeniden gözaltına alındı. Bu konuşmalarla ilgili "Vallahi ben böyle bir şey hatırlamıyorum" diyen R.A. da tutuklandı. 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili yürütülen soruşturmada cansız bedeni dereye gömen Nevzat Bahtiyar'ın ifadesinin ardından cezaevinden tekrar Diyarbakır Adliyesine getirilerek sorguya alınan amca Salim Güran hakkındaki tüm iddiaları reddetti. Savcılıkta 20.00'ye kadar Nevzat Bahtiyar ile hiç görüşmediğini söyleyen amca Salim Güran'ı yapılan teknik analizler ele verdi.

14:30 15 Eylül 2024

MEÇHUL SAATLERDE BİRLİKTELER

15.15'te son olarak mahalledeki okulun güvenlik kameraları tarafından görüntülenen Narin daha sonra evlerine giden patika yola dönmüştü. Nevzat Bahtiyar'ın cesedi 15.40'ta Eğertutmaz Deresi'ne götürdüğü saate kadar yaşananlarla ilgili gözaltına alınan tüm zanlılar sorgularında hiçbir şey anlatmadı.

Narin'in öldürüldüğü düşünülen bu saatlerle ilgili yapılan teknik çalışmalar da tamamlandı. Jandarma Genel Komutanlığı'nın yaptığı detaylı HTS analizlerine Milli İstihbarat Teşkilatı da destek verdi. Narin'in kaybolduğu gün ve özellikle son görüldüğü saat olan 15.15'ten önce ve sonra neler yaşandığıyla ilgili yapılan detaylı HTS analizleri amca Salim Güran'ı ele verdi. Salim Güran ise HTS analizleriyle ilgili "Baz analizleri yanlıştır" dedi.

13:15 15 Eylül 2024

"GÖRÜŞMEDİM" DEDİ KAYITLAR ELE VERDİ

Narin'in kaybolduğu gün ve özellikle son görüldüğü saat olan 15.15'ten önce ve sonra neler yaşandığıyla ilgili yapılan detaylı HST analizleri amca Salim Güran'ı ele verdi. Olay günü Nevzat Bahtiyar akşam saat 20.00'a kadar görüşmediğini anlatan Güran'ın Narin kaybolmadan 7 dakika önce 15.08'de Nevzat Bahtiyar ile telefon görüşmesi yaptığı ortaya çıktı. Bunun yanı sıra 15.21 ile 15.46 saatleri arasında da Nevzat Bahtiyar ile Salim Güran'ın birlikte oldukları tespit edildi.

Olay günü Nevzat Bahtiyar akşam saat 20.00'a kadar görüşmediğini anlatan Güran'ın Narin kaybolmadan 7 dakika önce 15.08'de Nevzat Bahtiyar ile telefon görüşmesi yaptığı ortaya çıktı.

Bunun yanı sıra 15.21 ile 15.46 saatleri arasında da Nevzat Bahtiyar ile Salim Güran'ın birlikte oldukları tespit edildi.

Zanlı amca ifadesini alan 3 Cumhuriyet Savcısına HTS analizleriyle ilgili "Baz analizleri yanlıştır, olay günü Nevzat Bahtiyar ile kesinlikle hiç görüşmedim" dedi.

12:15 15 Eylül 2024

İŞÇİ "TAMAM DAHA ÖLMEMİŞ" KONUŞMASINI HATIRLAMADI

Salim Güran'ın kendi telefonuna yüklediği ses kayıt programıyla konuşmalarını kaydettiği ancak olay gününe ait tüm konuşmaları ve Whatsapp arama kayıtları ile yazışmaları sildiği yapılan dijital incelemede tespit edilmişti.

Bu konuşmalar arasında tarlasında çalışan işçi R.A ile 18.38'de yaptığı görüşmede "o sondaki köşede bişeyin düşmüş ha.

Sana ait bişey sondaki yamaçta, yamacın köşesi taş" dediği, R.A.'nın "eee" dediği, Salim'in de "biri yerde" şeklinde cevap verdiği, R.A.'nın da "tamam henüz bende değil, tamam daha ölmemiş" dediğine ulaşılmıştı.

Bu konuşmaların ortaya çıkmasının ardından daha önce serbest bırakılan R.A. yeniden gözaltına alındı. R.A. ifadesinde "valla ben böyle bir şey hatırlamıyorum" dedi. R.A da ifadesinin devamında da çelişkili ifadeler vermesi üzerine tutukladı.

11:55 15 Eylül 2024

SORUŞTURMADA 11 TUTUKLU

Soruşturma kapsamında tutuklu sayısı 11'e yükselirken, anne Yüksel Güran'ın Narin'in kaybolduğu saatlerde uyuduğunu, evlerine hem akrabaları aynı zamanda da komşuları olan Hediye Güran'ın geldiğini anlatması üzerine Hediye Güran da gözaltına alındı.

11:34 15 Eylül 2024

50 SAHTE İHBAR YAPILDI

Narin Güran'ı arama sürecinde 19 gün boyunca onlarca sahte ihbar yapıldığı da soruşturma dosyasına girdi. "Ceset burada" diye telefonlar açılarak, farklı tarihlerde Tavşantepe mahallesinin değişik yerlerine bırakılan çocuk terlikleriyle aramalar sekteye uğratılmaya çalışıldığı ortaya çıktı.

Narin Güran kaybolduktan bir gün sonra yani 22 Ağustos'ta bir terlik teki bulundu. Aramalar, göçebelerin konakladığı yer de yoğunlaşırken "Suçluyu kayırma" ve "Suç delillerini yok etmekten" tutuklu Narin'in kuzeni Muhammed Kaya da terlik bulduğunu söyleyenler arasında yer aldığı öğrenildi.

Muhammed Kaya, "Ben yolda araba ile yeğenlerime süt almak için seyir halindeyken Çarıklı yolunda terliği gördüm. Terliğin göçebelere ait olduğunu düşünerek bakmadım.

Dönüşte terlik yine yolun ortasındaydı. Terlik köyden 2,5 kilometre uzaktaydı. Ben terliği arabaya koydum. Köye geldiğimde bir kargaşa vardı, bu kargaşada terliği söylemeyi unuttum" dedi.

10:32 15 Eylül 2024

AĞABEY VE KUZEN İDDİASI

Narin'in kaybolduğu gün ahırdan gelen sesler üzerine ağabeyi Enes Güran ile erkek kuzenini (Salim Güran'ın oğlu) uygunsuz vaziyette gördüğü, bunun üzerine ağabeyi Enes tarafından elle boğulmak suretiyle nefessiz bırakıldığı iddia ediliyor.GPRS kayıtlarına göre anne Yüksel ve yenge Hediye Güran olay yerine gelerek Enes'e engel olmaya çalıştı. Anne Yüksel Güran bu sırada oğlu Enes'in kolunu ısırdı.

Sonrasında muhtar olan amca Salim Güran çağrıldı. Salim Güran, Nevzat Bahtiyar'ı arayarak Narin'i ölü ya da baygın halde teslim etti.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.