Adana'da korkunç görüntü! Balkonda genç kadını sopayla dövdü

Adana'da korkunç görüntü! Balkonda genç kadını sopayla dövdü

Adana'da meydana gelen olay vicdanları sızlattı. Bir şahıs, balkonda tartıştığı kadını sopayla öldüresiye dövdü. Komşular o anları cep telefonuyla saniye saniye kaydetti.

Olay, merkez Sarıçam ilçesine bağlı Gültepe Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, inşaat işçisi, 38 yaşındaki 5 çocuk babası İ.O., 43 yaşındaki 1 çocuk annesi S.A. ile birlikte yaşamaya başladı. Sabah saatlerinde İ.O.'nun cep telefonunda başka bir kadınla mesajlaştığını gören S.A., "Sen beni aldatıyor musun?" diyerek İ.O. ile tartışmaya başladı. Bunun üzerine sinirlenen İ.O., eline aldığı sopayla S.A.'yı darp etti.

Kadının yardım çığlıkları mahallede yankılanırken, yaşananlar çevrede bulunan bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Görüntülerin gündeme gelmesinin ardından Sarıçam İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri İ.O.'yu gözaltına aldı. Olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

A Haber
Mobil uygulamalarımızı indirin