Terörsüz Türkiye süreci! MİT Başkanı Kalın'ın siyasi parti turu devam ediyor

Giriş Tarihi: Son Güncelleme:
ahaber.com.tr Haber Merkezi
Terörsüz Türkiye süreci! MİT Başkanı Kalın'ın siyasi parti turu devam ediyor

"Terörsüz Türkiye" hedefiyle TBMM'de kurulması planlanan komisyon sürecinde sona yaklaşıldı. Komisyon öncesi MİT Başkanı İbrahim Kalın, Meclis'te grubu bulunan partilere bilgilendirme ziyaretleri gerçekleştirdi. Dün MHP, AK Parti ve DEM Parti'yi ziyaret eden İbrahim Kalın bugün de İYİ Parti ve Yeni Yol Partisi ile görüştü.

"Terörsüz Türkiye" çalışmaları kapsamında TBMM'de kurulması planlanan komisyonla ilgili süreçte sona gelindi. MİT Başkanı İbrahim Kalın'ın, komisyon kurulmadan önce Meclis'te grubu bulunan siyasi partileri ziyaret etti.

TERÖRSÜZ TÜRKİYE'YE İLİŞKİN BİLGİ VERDİ

Ziyaretler kapsamında Kalın'ın, AK Parti, CHP, DEM Parti, MHP, İYİ Parti ve Yeni Yol Partisi'nin grup başkanları ve grup başkanvekilleriyle görüşmesi planlandı.

Görüşmelerde Kalın'ın, "Terörsüz Türkiye" çalışmalarını içeren süreçle ilgili bilgi verdiği öğrenildi.

MHP lideri Devlet Bahçeli ve MİT Başkanı İbrahim Kalın (AA)MHP lideri Devlet Bahçeli ve MİT Başkanı İbrahim Kalın (AA)

KALIN VE BAHÇELİ GÖRÜŞMESİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MİT Başkanı İbrahim Kalın ile görüştü. Bahçeli'nin Meclis'teki makamında basına kapalı gerçekleşen görüşme, yaklaşık 45 dakika sürdü.

Kalın'ın, "Terörsüz Türkiye" çalışmalarını içeren süreçle ilgili bilgi verdiği öğrenildi.

AK PARTİ VE DEM İLE DE GÖRÜŞME!

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın, "Terörsüz Türkiye" çalışmaları kapsamında AK Parti TBMM Grubu'nu ziyaret etti.

Kalın'ın DEM Parti ziyaretinden bir kare (DHA)Kalın'ın DEM Parti ziyaretinden bir kare (DHA)

Kalın, Meclis'te, AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, Grup Başkanı Abdullah Güler, Grup başkanvekilleri Abdulhamit Gül, Bahadır Yenişehirlioğlu, Leyla Şahin Usta ve Özlem Zengin ile görüştü.

Basına kapalı olarak yaklaşık 1 saat süren görüşmede, Kalın'ın, "Terörsüz Türkiye" çalışmalarını içeren süreçle ilgili bilgi verdiği öğrenildi.

DEM İLE DE GÖRÜŞTÜ

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın, DEM Parti TBMM Grubu'nu ziyaret etti.

DEM Parti TBMM Grubu'nda gerçekleşen görüşmede, DEM Parti Eş Genel Başkanları Tuncer Bakırhan ve Tülay Hatimoğulları ile DEM Parti Grup Başkanvekilleri Sezai Temelli ve Gülüstan Kılıç Koçyiğit yer aldı.

Basına kapalı olarak yaklaşık 1 saat 10 dakika süren ziyarette, MİT Başkanı Kalın'ın, "Terörsüz Türkiye" çalışmalarına ilişkin süreçle ilgili bilgi verdiği öğrenildi.

BİR ZİYARET DE İYİ PARTİ'YE

MİT Başkanı İbrahim Kalın İYİ Parti'yi ziyaret etti.

İbrahim Kalın İYİ Parti'yi ziyaret etti (AA)İbrahim Kalın İYİ Parti'yi ziyaret etti (AA)

Kalın ve beraberindeki heyet Terörsüz Türkiye çalışmaları hakkında İYİ Parti Genel Başkanı Musavat Dervişoğlu ve Grup Başkanvekilleri'ne bilgi verdi.

"GÖRÜŞMEYİ ÖNEMSİYORUZ"
MİT Başkanı Kalın ile görüşen İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu, "Bilmediğiniz bir şey öğrenmedik. Elbette görüşmeyi önemsiyoruz, duruşumuzu muhafaza ediyoruz. PKK'nın ideallerinin, hukuki ve anayasal zemin bulmaması için mücadelemizi sürdüreceğiz." dedi.

KALIN, YENİ YOL PARTİSİ TBMM GRUBU'NU ZİYARET ETTİ
TBMM (AA) - Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın, Yeni Yol Partisi TBMM Grubu'nu ziyaret etti.

Yeni Yol Partisi TBMM Grubu'nda gerçekleşen görüşmede, Yeni Yol Partisi Grup Başkanı Bülent Kaya, Grup Başkanvekilleri Selçuk Özdağ ile Mehmet Emin Ekmen yer aldı.

Basına kapalı, 1 saat 15 dakika süren görüşmede, MİT Başkanı Kalın'ın, "Terörsüz Türkiye" çalışmalarına ilişkin süreçle ilgili bilgi verdiği öğrenildi.

Mobil uygulamalarımızı indirin