İstanbul Boğazı gemi trafiğine yeniden açıldı

İstanbul Boğazı'nda arıza yapan tanker nedeniyle gemi trafiği çift yönlü askıya alındı. Gemi Kurtarma-8 ve Kurtarma-10 Römorkörleri aracılığı ile emniyete alındı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından açıklamaya göre İstanbul Boğazı gemi trafiğine yeniden açıldı.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, "Yalova'dan Rusya'ya seyir halindeyken İstanbul Boğazı Yeniköy önlerinde arıza yaşayan 'Cordelıa Moon' isimli tanker nedeniyle İstanbul Boğazı gemi trafiği çift yönlü ve geçici olarak askıya alındı" açıklamasında bulundu.
GEMİ EMNİYETE ALINDI
Bakanlık İstanbul Boğazı'nda arızalanan Cordelia Moon isimli geminin Kurtarma-8 ve Kurtarma-10 Römorkörleri aracılığı ile emniyete alındığını açıkladı.
BOĞAZ TRAFİĞE AÇILDI
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada İstanbul Boğazı'ndaki gemi trafiğinin CORDELIA MOON isimli tankerin emniyetle demirletilmesi sonrası yapılan planlamanın ardından kuzey-güney yönlü olarak açıldığı bildirildi.
