Terör elebaşı Bese Hozat İmamoğlu'na oy istedi DEM seslendi: Sermaye İstanbul'da kazançlı çıkarsınız
Kandil'deki terör elebaşı Bese Hozat, "Yerel yönetimler iktidarın elinden çıkmalı" diyerek CHP - DEM ittifakına talimatlar verdi. CHP ile varılan kent uzlaşısı sonucu DEM'in elde edeceği kazançlara dikkat çeken Hozat, "Türkiye sermayesinin çeyreği İstanbul'da" diyerek Ekrem İmamoğlu'na oy dilendi.
Türkiye yerel idarecilerini belirlemek için günler sonra sandık başına gidiyor. Kandil'deki terör baronları ise CHP - DEM ittifakına istikamet çizmek için çırpınıp duruyor. PKK elebaşı Murat Karayılan'ın "Umut ediyorum ki iyi bir sonuç alacaklardır" diyerek CHP - DEM ittifakına destek çıkmasının ardından bu kez sahneye Bese Hozat çıktı.

"YEREL YÖNETİMLER İKTİDARIN ELİNDEN ÇIKMALI"
Elebaşı Mustafa Karasu ve Murat Karayılan gibi AK Parti ve MHP'ye dil uzatan Bese Hozat, "Yerel yönetimler ne kadar bu faşist iktidarın elinden çıkarsa bu faşist iktidar o kadar zayıflayacak" diyerek CHP - DEM ittifakının önemine dikkat çekti.
Elebaşı Bese Hozat, CHP ile varılan kent uzlaşısı sonucu DEM'in elde edeceği kazançlara dikkat çekerek DEM seçmenine "Duyarlı olun sandığa gidin" çağrısında bulundu.

"İSTANBUL VE KIYILARDA CHP'Yİ DESTEKLEYİN"
"İstanbul hayatın merkezi" diyen Hozat, "Türkiye sermayesinin çeyreği orada. Kıyı kentlerin hepsi öyle aslında" ifadelerini kullandı. Hozat'ın 'kıyı kentleri' vurgusunu yaparak DEM seçmenine "İzmir, Mersin, Adana, Antalya gibi illerde de CHP'yi destekleyin" mesajı göndermesi kirli ittifakı bir kez daha gözler önüne serdi.





