CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu '100 bin konut' vaadini unuttu! Verdiği sözleri tutmadığı gibi inkar da etti
CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2019 seçimleri öncesinde İstanbul için verdiği 5 yılda 100 bin konutu dönüştürme sözünü yerine getirmedi. İmamoğlu verdiği sözü tutmadığı gibi "Her yıl 20 bin konut yapmaya söz verdi, 5 senede 100 bin konut yapacaktı. Böyle bir şey yok, 2019'daki vaatlerimizde yok" diyerek inkar etti.
2019 yerel seçimlerinde İBB Başkanı seçilen CHP'li Ekrem İmamoğlu, seçim sürecinde ulaşımdan teknolojiye, konuttan sosyal yardımlara kadar onlarca vaatte bulundu.

İSTANBUL'U HİZMETTEN YOKSUN BIRAKTI
CHP'li Ekrem İmamoğlu 2019 yılında bu yana tarihin en vasat belediyeciliğine imza attı. Yaptığı yarı zamanlı belediyecilikle İstanbul'u ve İstanbulluyu hizmetten yoksun bırakan Ekrem İmamoğlu, İBB koltuğunu ise kendi çıkarları uğrana kullandığı kariyer planlaması olarak gördü.

TARİHİN EN VASAT BELEDİYECİLİK ÖRNEĞİ
İstanbul'da aksayan seferler, ulaşımda yaşanan problemler İstanbulluyu canından bezdiririken, CHP'li Ekrem İmamoğlu tarihin en vasat belediyeciliğine imza attı.
Öyle ki İstanbul'u hem tüm Türkiye'ye hem de dünyayı rezil etmeyi başararak, Avrupa'nın en genç otobüs filosuna sahip olan İETT, Avrupa'da en fazla arıza yapan, yolda kalan, yolcu mağduriyeti yaşatan kurum haline getirildi.


