Binlerce emekçiyi işinden edip HDPKK'lıları işe aldılar! CHP'li Mersin Belediyesi'ndeki soruşturma mağdurlara umut oldu
CHP'li belediyelerin skandallarına bir yenisi daha eklendi. Seçim sonrası 4 bin 500 kişiyi işten çıkarıp daha fazla sayıda işçi alan CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi hakkında soruşturma açıldı. Başlatılan soruşturma, Adana’daki işçi kıyımının mağduru olan kişilere de umut oldu. CHP'li Adana Büyükşehir Belediyesi ve Ceyhan Belediyesi'nce işten atılanlar, "Ekmeğimizi elimizden aldılar, yuvası yıkılanlar oldu. Bu zulüm cezasız kalmasın. Burada da soruşturma başlatılmalı" dedi.
PKK'nın siyasi uzantısı HDP'ye kucak açan CHP'de skandallar bitmek bilmiyor.

31 Mart 2019 yerel seçiminden sonra HDP'ye kadro açmak için 4 bin 500 kişiyi işinden eden CHP'li Mersin Büyükşehir Belediyesi hakkında başlatılan soruşturma, Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından ekmeğinden edilen işçiler için de umut oldu.

NAMUS SÖZÜNÜ YUTTU
Yerel seçimlerde "Hiç kimsenin ekmeğiyle oynamayacağız. Namus sözü" diyen CHP'nin Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, göreve başladıktan bir ay sonra 10 Mayıs 2019'da Ramazan Bayramı'na bir ay kala 1750 kişiyi işten çıkartarak bayramı işçilere zehir etmişti.
Karalar, toplamda 3 bin kişiyi ekmeğinden etmişti.



