Son dakika | Selçuk Bayraktar'ın babası Özdemir Bayraktar vefat etti
Son dakika haberi...T3 Vakfi Mütevelli Heyeti Başkanı ve TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'ın babası Özdemir Bayraktar vefat etti. Haluk Bayraktar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: Özdemir Bayraktar, Babamız, ilham kaynağımız bugün Hakk'ın rahmetine kavuştu. Değerlerinden taviz vermeden adanmış bir ömür yaşadı. Yılmak bilmeyen azmiyle araştırıp üretenlerden oldu. Haksızlıklar karşısında hiç pes etmedi, gücü yettiğince yardım etti. Allah rahmet eylesin. Selçuk Bayraktar babasının ölümünden duyduğu üzüntüyü sosyal medya hesabından şu ifadelerle dile getirdi: Babam, canım, arkadaşım, rehberim, dava yoldaşım Hakk'ın rahmetine yürüdü. Kanını, canını, sağlığını, varlığını milletimizin tam bağımsızlık mücadelesine vakfetti. İnna Lillâhi ve İnnâ İleyhi Raciûn. O'ndan geldik O'na döneceğiz.
T3 Vakfi Mütevelli Heyeti Başkanı ve TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'ın babası Özdemir Bayraktar vefat etti.
Selçuk Bayraktar babasının ölümünden duyduğu üzüntüyü sosyal medya hesabından şu ifadelerle dile getirdi:
Babam, canım, arkadaşım, rehberim, dava yoldaşım Hakk'ın rahmetine yürüdü..
Kanını, canını, sağlığını, varlığını milletimizin tam bağımsızlık mücadelesine vakfetti..
İnna Lillâhi ve İnnâ İleyhi Raciûn
O'ndan geldik O'na döneceğiz.

Haluk Bayraktar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
"Özdemir Bayraktar, Babamız, ilham kaynağımız bugün Hakk'ın rahmetine kavuştu. Değerlerinden taviz vermeden adanmış bir ömür yaşadı. Yılmak bilmeyen azmiyle araştırıp üretenlerden oldu. Haksızlıklar karşısında hiç pes etmedi, gücü yettiğince yardım etti. Allah rahmet eylesin."

CENAZE NAMAZI YARIN FATİH CAMİİ'NDE
Bayraktar'ın yarın Fatih Camii'nde öğle namazı düzenlenecek cenaze töreni sonrası İstanbul'da toprağa verileceği öğrenildi.

İlim Yayma Cemiyeti Genel Başkanı Yusuf Tülün: Milletimizin başı sağ olsun. Mekanı cennet olsun. Kendisiyle hem Sarıyer'de hem de İstanbul İl Teşkilatı'nda birlikte siyaset ürettiğimiz bir ağabeyimizdi.
Gerçekten fikirlerinden istifade ettiğimiz, aykırı düşüncelere sahip olan, yenilik peşinde olan vesayete şiddetle karşı çıkan değişimden yana olan bir zihni vardı. Allaha şükür bunu da evlatlarıyla birlikte Türkiye'ye ispat etti. İyi bir yol açtı. İyi eserler bıraktı.

Eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman: Adı hep yaşayacak. Allah gani gani rahmet eylesin. Kurduğu bu müessese attığı bu temeller Türkiye'ye çok daha büyük hizmetler yapacak.

"HİÇBİR ENGEL TANIMIYORDU"
Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir: Bütün milletimize baş sağlığı diliyoruz. Acımız büyük ama katkıları da büyük. Ağabeyimiz, gerçekten çok çok taktir edilecek bir insan. Güzel sohbetlerimiz ilişkilerimiz oldu günler geçirdik. Projeleri beraber konuştuk. Allah mekanını cennet eylesin. Üretmek yapmak denen konularda kararlılık denen konularda gerçekten hiçbir engel tanımıyordu. Bir şeyin yapılamayacağı konusunu asla kabul etmeyen kararlılığı vurgulayan bu konuda bir Karadeniz inadını bütün varlığıyla sahaya koyan düşünen pratik zekalı bir büyüğümüz. Türk Savunma Sanayii'nde nelerin yapılabileceğini bir örneği gösterdi. Bu ideali aşıladı.










