Valiler ve emniyet müdürleri kararnamesi yayımlandı
Valiler ve emniyet müdürlerine ilişkin olarak hazırlanan kararname, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. 6 ilin valisi değişti, 4 vali merkeze alındı. Selami Altınok Emniyet Genel Müdürü oldu
OHAL kapsamında yeni Kanun Hükmünde Kararnameler Resmi Gazete'de yayımlandı. 10 Eylül 2016 tarihli ve 29 bin 827 sayılı Resmi Gazete yayımlandı.
Uzun zamandır beklenen valiler ve emniyet müdürleri atamaları yapıldı. Resmi gazetenin bugünkü mükerrer sayısında yayınlanan emniyet müdürleri ve valilerin atanmasına ilişkin kararnamelerle
Valiler ve emniyet müdürlerine ilişkin olarak hazırlanan kararname yayımlandı.
Valiler Kararnamesi ile Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz merkeze çekildi, yerine Selami Altınok getirildi. Öte yandan 6 ilin valisi değişirken, 4 vali merkeze alındı.
Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar merkeze çekildi, yerine Hatay Valisi Ercan Topaca atandı. Artin Valisi Muhterem İnce, İçişleri Müsteşarı oldu.
