Zonguldak’ta psikolojik rahatsızlıkları olan genç dehşet saçtı! Komşularından birini boğazını keserek öldürdü, öteki ağır yaralı
Zonguldak'ta bir şahıs aralarında husumet olan komşusunun eşinin boğazını keserek canice katletti. Kocasını da ağır yaraladı. Olay sonucu kaçan zanlıyı emniyet güçlerinin arama çalışmaları devam ediyor.

Olay, Zonguldak'ın Devrek ilçesine bağlı İsmetpaşa Mahallesi Rüştü Onur Sokakta yaşandı.

Aralarını daha önce husumet bulunan ve psikolojik rahatsızlıkları olan 25 yaşındaki Mert Serkan Lülleci komşusu 58 yaşındaki Aydın Alkan ile 55 yaşındaki eşi Hacer Alkan ile tartışmaya başladı.

BIÇAKLA SALDIRDI
Tartışmanın büyümesi üzerine Mert Serkan Lülleci, eline geçirdiği bıçakla Alkan çiftine saldırdı.

TALİHSİZ KADINI BOĞAZINI KESEREK KATLETTİ
Hacer Alkan'ı boğazından kocası Aydın Alkan'ı da vücudunun çeşitli yerlerinden ağır yaralayan Lülleci olay yerinden kaçtı. Bağrışmaları ve gürültüyü duyan komşuların haber vermesi üzerine olay yerine polis ve 112 ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen ambulansla Devrek Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Hacer Alkan hayatını kaybederken, durumu ağır olan eşi Aydın Alkan ise ilk müdahalesinin ardından ambulansla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.