Yüreklerin ağza geldiği an! Ayı saldırısında son anda böyle kurtuldu
Giriş Tarihi:
Son Güncelleme:
Bitlis'in Ahlat, Güroymak ve Tatvan ilçelerinin sınırında yer alan Nemrut Kalderası'na gezmeye giden bir kişi, göl çevresinde yiyecek arayan boz ayılarla karşılaştı. Aracının camından ayıya ekmek vermek isteyen vatandaş, bir anda saldırıya uğradı. Saldırıyı kıl payı atlatan kişinin yaşadığı anlar ise kameraya yansıdı.
Bitlis'in Ahlat, Güroymak ve Tatvan ilçe sınırları içinde bulunan Nemrut Kalderası'nda yaşayan ayılar tehlike oluşturmaya devam ediyor.
Nemrut Krater Gölü'ne aracıyla gezmeye giden bir vatandaş, göl çevresinde yiyecek arayan boz ayılarla karşılaştı.
Nemrut Krater Gölü çevresinde sık sık görülen ayıların yabani yaşam alanında beslenmesinin hem insanlar hem de hayvanlar için tehlikeli olduğunu vurgulayan yetkililer, vatandaşların yabani hayvanlara yaklaşmaması ve yiyecek vermemesi konusunda uyarıda bulundu.