A HABER GALERİ
Ağzınızda lokum gibi dağılacak patates kızartması tarifi veriyoruz: Parmaklarınızı yiyeceksiniz! Patateste yağ çekme sorununa artık son!
Patates kızartması nasıl daha çıtır ve yağsız pişirilir sorusunun cevabını arıyorsanız tam yerine geldiniz. Herkes tarafından sevilen bir lezzet olsa da her şekli güzel değildir. Altın sarısı rengi ve yağsız çıtırtısı yoksa pek tercih edilen bir yemek değildir. Sofralarınızın yıldızı haline gelecek patates kızartması tarifini sizin için derledik. İşte yağsız çıtır patates kızartması tarifi...
Giriş: 13.06.2023
08:54
Güncelleme: 13.06.2023
09:01
- 3
- 6
![Ağzınızda lokum gibi dağılacak patates kızartması tarifi veriyoruz: Parmaklarınızı yiyeceksiniz! Patateste yağ çekme sorununa artık son!](https://iaahbr.tmgrup.com.tr/079a3d/0/0/0/0/0/0?u=https://iahbr.tmgrup.com.tr/album/2023/06/12/patateste-yag-cekme-sorununa-son-agzinizda-dagilacak-patates-kizartmasi-tarifini-veriyoruz-parmaklarinizi-yiye-1686559207203.jpg&mw=730)
Dilimlediğiniz patatesleri bir kaseye alın ve üzerini suyla kaplayacak şekilde doldurun. Yaklaşık 15 dakika boyunca suyun içinde bekletin. Bu işlem, patateslerin fazla nişastasını atmalarını sağlayacak ve daha çıtır bir kızartma elde etmenizi sağlayacaktır.