Galatasaray'dan İtalyan bombası! Okan Buruk istedi yönetim transferi bitiriyor
Son dakika Galatasaray haberleri | Süper Lig'de sezonu Hatayspor maçıyla açacak Galatasaray'da transfer çalışmaları da hız kazandı. Kadrosunu Batshuayi, Jelert ve Sara ile güçlendiren sarı-kırmızılılarda, Okan Buruk yönetimden İtalyan yıldızı istedi. Galatasaray yönetimi, şampiyon hocanın talebi doğrultusunda transfer için devreye girerken, futbolcunun takımı Juventus ile temaslar başladı.
Turkcell Süper Kupa'da Galatasaray, ezeli rakibi Beşiktaş'a 5-0 mağlup oldu sezona şok bir yenilgiyle başladı.
Deneyimli çalıştırıcı savunma hattını; Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakcı ve Derrick Köhn dörtlüsünden oluşturdu.
Tecrübeli teknik adam, orta alanda vazgeçmediği Lucas Torreira ve Berkan Kutlu'yu sahaya sürdü.
Hücum hattında Hakim Ziyech, Dries Mertens, ve Kerem Aktürkoğlu'nu sahaya süren Okan Buruk, en ileride Mauro Icardi'den gol bekledi.