A HABER GALERİ
İbrahim Saraçoğlu'nun favori tarifi! 3'ü 1 arada şifa bombası! Bol miktarda C vitamini, yüksek protein...
İbrahim Saraçoğlu vazgeçemediği besinini açıkladı! Yüksek protein ve C vitamini içeriyor. Hastalıklara karşı korunmak ve daha sağlıklı bir vücuda sahip olmak için sağlıklı beslenmek gerekiyor. Saraçoğlu'nın mucizevi tarifleri birçok kişinin ilgisini çekiyor. İbrahim Saraçoğlu yanına alacağı tek bir besin olsa hangisini alacağını açıkladı! O besini duyanlar ise şoke oldu. İşte, vücudu hastalıklardan arındıran besin...

Yüksek protein ve C vitamini kaynağı! Bunu yemek kimsenin aklına gelmez! Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu mucizevi besini açıkladı. Duyanlar çok şaşırdı. İşte, vücudu baştan sona arındıran o besin...

SARAÇOĞLU'NUN 1 NUMARALI BESİNİ!
Televizyon programında ısırgan ile ilgili açıklama yapan İbrahim Saraçoğlu "Bana deseler ki beş tane şansınız var, birini seçmeniz gerek. Yanıma alacağım bir numaralı besin ısırgan" dedi.

Saraçoğlu yaptığı açıklamada "Isırgan layık olduğu yere getirilemedi. Bana deseler ki beş tane şansınız var, birini seçmeniz gerek. Yanıma alacağım bir numaralı besin ısırgan. İşin aslını bilmeyen insanlar karaciğeri yorar diyorlar. Külliyen yanlış, yalan.

Portakalın c vitamini var, ısırganda portakaldan 7 kat fazla c vitamini var. Soya fasulyesi protein bombası derler ısırgan daha üstün. Taze ısırganda yüzde 9 civarında protein bulunurken kurutulmuşunda yüzde 40 protein var. Isırganın böreği, çorbası yapılıyor. Bugün Fransa'da ısırgan yemekleri yapan özel restoranlar var." dedi.

Kalp sağlığını korur
-Isırgan otu kalp sağlığını koruyarak tansiyona iyi gelir.
-Kan dolaşımını düzenleyen, kırmız kan hücreleri üretimini artıran ısırgan otu, bu özellikleri ile tansiyonun dengelenmesine yardımcı olur.

Alerjilere iyi gelir
-Alerjik reaksiyonların başlıca nedeni, vücutta biriken zehirli kimyasallardır.
-Alerjiye neden olan kimyasalların zehirli olma şartı yoktur.
-Isırgan otunu kullanarak alerjilerinizi en aza indirebilirsiniz.

ISIRGAN OTU ÇAYI NASIL YAPILIR?
Isırgan otu çayı yapımında kurutulmuş ısırgan otu kullanılır. Isırgan otunun kurumuş yaprakları ve çiçekleri ile çay yapılır. Kaynamış su içerisine kuru ısırgan otu yaprağı ve çiçekleri atılarak yaklaşık 5 dakika demlenmesi beklenir. Demlendikten sonra ılık bir şekilde tüketilmelidir.