A HABER GALERİ
Sette kriz çıkardığı iddia edilen Esra Bilgiç isyan etti: Bu haksızlık!
Diriliş Ertuğrul dizisiyle yıldızı parlayan Esra Bilgiç, son yılların en popüler oyuncularından biri oldu. Rol aldığı dizilerle yurt dışında da geniş hayran kitlesine sahip olan Bilgiç, son olarak Pakistan'daki bir markanın reklam yüzü oldu. Ancak oyuncunun kaprisleriyle set çalışanları bezdirdiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Ekibe zor anlar yaşattığı ileri sürülen oyuncu, çıkan haberler sonrası sessizliğini bozdu.
Son yılların en popüler oyuncularından olan Esra Bilgiç'in 5 gün süren reklam çekiminde kaprisleriyle ekibe zor anlar yaşattığı ileri sürüldü.
VİTAMİNLER GELMEYİNCE SETE ÇIKMADI
Kısa sürede dünya çapında ünlenen oyuncu, Pakistan'daki bir markanın reklam yüzü oldu.
Çekimleri 5 gün boyunca İstanbul'da gerçekleştirilen reklamlarda güzel oyuncunun kaprisleriyle herkesi bunalttığı ileri sürüldü.
Çekimlerin son gününde vitamin takviyesi isteyen oyuncu, karavanına bırakılan vitaminlerin istediği marka olmadığını görünce isyan çıkardığı, "Vitamin gelmeden sete çıkmam" resti çektiği de iddia edildi.
"ÇAMUR AT İZİN KALSIN"
Set çalışanlarını saatlerce soğukta beklettiği konuşulan Esra Bilgiç'ten hakkındaki iddialara cevap gecikmedi.
Instagram hesabından paylaşım yapan oyuncu "Çamur at izi kalsın. Çok ayıp. Bu yapılan haksızlık. Rica ederim çıkan haberler e itibar etmeyin" dedi.
