Osman Helvacı kimin oğlu? Müge Anlı'da şoke eden iddia!
Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde kaybolduktan 10 gün sonra cansız bedenleri bulunan Huriye Helvacı ile 5 yaşındaki oğlu Osman Helvacı'nın sır ölümü araştırılmaya devam ederken, Müge Anlı'nın canlı yayınına bağlanan bir şahıs, aileyle ilgili bomba iddialarda bulundu.
Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde 2 Kasım'da kaybolan Huriye Helvacı ve 5 yaşındaki oğlu Osman'dan acı haber günler sonra geldi. Arama çalışmalarının 10'uncu gününde Osman'ın cansız bedeni dere yatağında, annesi Huriye Helvacı ise oğlundan yaklaşık 200 metre uzaklıkta bulundu.
ANNE ÇIPLAK BULUNDU
Ekipler, annenin kıyafetleri ve çantasını cansız bedeninin bulunduğu yerden yaklaşık 25 metre uzakta buldu. Ancak ölen annenin çıplak olması, kadının hipotermi nedeniyle hayatını kaybettiği ihtimalini akıllara getirdi. Hipotermi vakalarında kişilerin ölümden önce aşırı sıcaklık hissine kapılıp kıyafetlerini çıkarabildikleri ihtimali değerlendiriyor. 5 yaşındaki Osman'ın ise 30 metrelik şelaleden düşerek öldüğü ve belinin de yüksekten düşme nedeniyle kırıldığı üzerinde duruluyor.
Dere yatağından cenazeleri çıkartılarak Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderilen anne ve oğlunun cenazelerinin otopsi işlemleri de tamamlandı. Adli Tıp raporunun İnebolu Cumhuriyet Başsavcılığına ulaşmasının ardından her şeyin netleşmesi bekleniyor.
Olayla ilgli soruşturma sürerken, Müge Anlı'nın programına bağlayan bir şahıs, aileyle ilgili şoke eden iddialarda bulundu.
"BABASI ÇOCUĞUN KENDİNDEN OLDUĞUNDAN EMİN DEĞİLDİ"
Şahıs, Huriye Helvacı'nın zaman zaman Kuran kursuna gittiğini ve küçük Osman'ı bırakıp almadığını belirterek, çevrede bu durumun konuşulduğunu ifade etti.
İsimsiz tanık, Huriye için "Zaten biraz saf biriydi, kimse iyi gözle bakmazdı. Biz eşine kızardık. Babası çocuğun kendinden olduğundan emin değildi, ayrılmak istiyordu." dedi.
Huriye Helvacı eşi Bayram'a "Benim dedikodularımı yapıyorlar" dediği öğrenildi.