Gassal'dan 3. sezon sürprizi: Bayhan'dan sonra o isim damga vuracak
Giriş Tarihi:
ahaber.com.tr Haber Merkezi
Dijital platformda yayınlanan ve Ahmet Kural'ın başrolünde yer aldığı Gassal dizisi, müzikleriyle de izleyicilerin beğenisini toplamaya devam ediyor. İlk sezonda Şahin Kendirci'nin seslendirdiği "İçim Yanar", ikinci sezonda ise Bayhan'ın güçlü yorumuyla "Efendim İşitmedim" şarkısı sosyal medyada büyük ses getirmişti. Üçüncü sezon şarkılarını söyleyecek ismin kim olduğu belli oldu.
Başrolünde Ahmet Kural'ın yer aldığı "Gassal" dizisi, hem sürükleyici hikayesi hem de müzikleriyle izleyicinin gönlünde taht kurmaya devam ediyor.
Dizinin ilk sezonunda Şahin Kendirci'nin seslendirdiği "İçim Yanar", ikinci sezonda ise Bayhan'ın yorumladığı "Efendim İşitmedim" adlı şarkılar sosyal medyada geniş yankı uyandırmış, milyonlarca kez dinlenmişti.