A HABER GALERİ
Disney Plus’a sustukları yetmedi bir de reklamını yaptılar! Aras Bulut İynemli ve Hazal Kaya'nın ‘Atatürk’ dizisi paylaşımına tepki yağdı
Ermeni lobisine boyun eğen Disney Plus Atatürk dizisini platformdan kaldırmış, sus payı olarak FOX üzerinden yayınlanacağını duyurmuştu. Skandal karar büyük tepki gelmiş, binlerce kişi Disney üyeliğini iptal etmişti. Dizinin başrol oyuncusu Aras Bulut İynemli ise Disney'e tepki göstermediği için eleştirilerin odağındaydı. İynemli yetmezmiş gibi bir de Atatürk dizisinin reklamını yaptı. Dizi hakkında "Nerede yayınlandığıyla ilgilenmiyorum" diyen Hazal Kaya ise 'kalp' yorumu yaptı. Cüzdan Atatürkçüsü iki ismin bu hamlesi vatandaşları kızdırdı.

Disney'in 'Atatürk' dizisiyle ilgili skandal kararına tepki gösteremeyen Aras Bulut İynemli'den tepki çeken bir hareket daha!

DİSNEY ERMENİ LOBİSİNİN BASKISINA BOYUN EĞDİ
FOX'UN dijital yayın platformu Disney Plus, geçtiğimiz günlerde bir skandala imza attı. Türkiye'nin ulusal değerlerini hiçe sayan platform, Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatının anlatıldığı diziyi yayından kaldırdı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusuna yapılan bu saygısızlığın Ermeni lobisi baskısıyla alındığı ortaya çıktı.
CÜZDAN ATATÜRKÇÜLERİ SES ÇIKARMADI!
Türkiye'nin tek yürek olup tepki göstermesi gereken bu saygısızlığa muhaliflerden ve her fırsatta 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' diyenlerden 'çıt' çıkmadı...

Özellikle Disney Plus'ın reklam yüzü olanlar, alınan karara tepkisiz kaldı. Demet Özdemir, Aslı Enver, Tarkan, Eda Ece, Şahan Gökbakar ve Murat Boz, Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatının tüm dünyada izlenmesini engelleyen karara ses çıkartamadı.

BÖLÜM BAŞINA REKOR ÜCRET
Herkes, en çok da dizide Atatürk'ün hayatını canlandıran oyuncu Aras Bulut İynemli'nin ne diyeceğini merak etti.

ERMENİ LOBİSİ SORUSUNU DUYUNCA...
Gazetecilerin 'Ermeni lobisinin baskısı ile kaldırıldığı düşünülüyor' demesi üzerine panikleyen Aras Bulut'un, "Hiç oralara girmeyelim, bence bu açıklama yeterli" diyerek apar topar konuyu kapatması ise dikkat çekti.

ARAS BULUT İYNEMLİ'NİN TEPKİSİZLİĞİ YETMEDİ BİR DE REKLAM YAPTI!
İşte söz konusu Atatürk dizisiyle ilgili skandal bir gelişme daha yaşandı. Aras Bulut İynemli Türk halkının büyük eleştirilerine rağmen Disney'e laf etmeyişi yetmezmiş gibi bir de dizinin fragmanını sosyal medya hesabından paylaştı

"BİZ BİR FİLM YAPTIK"
Disney Plus'ın skandal kararına karşı tepkisiz kalan İynemli, bugün ise sosyal medya hesabından dizinin fragmanını paylaştı.

İynemli ayrıca paylaşımında "1881'de doğdu… İlelebet yaşayacak… En büyük kahramanımızın milletimizi ayağa kaldıran tutkusu hep bizimleydi… Biz bir film yaptık; Onun fikirlerini, duygularını hissetmeye ve anlatmaya çalıştık. Ona ve eserine layık olabilmek hepimizin en büyük gayesi oldu. O zaman da, şimdi de, gelecekte de her zaman ATATÜRK…" ifadelerini kullandı.

İKİYÜZLÜSÜNÜZ!
Sözde Atatürkçülerin yaptığı paylaşımları samimiyetsiz bulan sosyal medya kullanıcıları, tepkilerini yaptıkları yorumlarla dile getirdi ve şu ifadeleri kullandı:

UTANMAZLAR, İKİYÜZLÜSÜNÜZ
"Ona ve eserine layık olabilmek için mi Ermeni Diasporası'na ve Disney'e sesini çıkaramadın? Utanmazlar."
"En çok hangi banknotun üstündeki Atatürk'ü seviyorsun Aras? Ya da Disney sana en çok hangi Atatürklü banknotu verdiğinde Ermeni lobisine tepkisiz kalacak kadar sevindin ve tepki göstermeyi unuttun?"

"Aras Bey canlandırdığınız Mustafa Kemal Atatürk'ün bir sözü var belki yaşamınıza şekil vermeye vesile olur; "Cumhuriyet fazilettir." Hani diasporaya sessiz kalmıştınız ya o bağlamda..."
"Aras Bey her şey para değil bazı şeyler paradan değerlidir. Tepkinizi sustuğunuz gibi fragmanı paylaşmayarak bile gösterebilirdiniz."