Daire karşılığı cinayet teklifi! Güllü'nün ölümünde şok iddia: "Annemi orada öldür"
Şarkıcı Güllü'nün 26 Eylül'de Yalova'daki evinin terasından düşerek hayatını kaybetmesi, günlerdir "kaza mı, cinayet mi?" sorularını beraberinde getirirken, olayla ilgili ortaya atılan yeni bir iddia gündemi yeniden hareketlendirdi. Güllü'nün torununa bakan Mukadder Çakır'ın oğlu Osman Yıldız'ın açıklamaları savcılığı harekete geçirdi.
Evinin penceresinden düşerek hayatını kaybeden şarkıcı Güllü'nün şüpheli ölümüyle ilgili yürütülen soruşturma derinleşmeye devam ediyor. "Kaza mı, cinayet mi?" sorusu hâlâ yanıt bulamazken, sanatçının kızı Tuğyan Ülkem Gülter hakkında ortaya atılan iddialar gündemi sarstı.
Her şeyin iftira olduğunu belirten Tuğyan Ülkem, "Tamamen iftira her şey. Ben kendimden eminim ve ben annemin kızıyım. Hala acımızı yaşayamadık, yakamızdan düşmüyorlar. Parayla satın alınan kaç insan için medya önüne çıkmalıyım? Benim bir çocuğum var, yarın çocuğum izleyecek. " ifadelerini kullandı.
"KARDEŞİM VE KIZIM İÇİN SUSUYORUM"
İddialar karşısında konuşmayan Tuğyan Ülkem, " Zamanını bekliyorum, konuşacak çok fazla şeyim var. Kardeşim ve kızım için susuyorum. Güllü'nün kızı olan benim, hangi birine cevap verebilirim? " açıklamasında bulundu.
"TUĞBERK ANNEME ŞİDDET UYGULAMADI"
Güllü'nün kızının konuşmalarının devamı şöyle; Ben kendimden eminim, benim ciğerim gitti. Tuğberk anneme şiddet uygulamadı.
KERVAN'A ATTIĞI MESAJLAR
Kervan olay anında orada yok. Kervan ile biz bu olayla alakalı bir kelime bile konuşmadık. 'Tutuklanacağız yeter artık sus' Kervan'ı kullandığı kelimeleri o kadar farklı yere çekiyorlar ki, insanlar konuşmaları yanlış anlıyor. Tutuklanacağız yeter artık sus' mesajını o yüzden attım.
Kervan'ın Tuğyan'ın erkek arkadaşı olduğu iddia ediliyor
KİRALIK KATİL TUTTU MU?
Annem için kiralık katil tutmadım. Bu iftiraların hiçbirini kabul etmiyorum. Hiçbir şey uzaktan gözüktüğü gibi değil.
"ANNEMLE ARAM ÇOK İYİYDİ"
İlk günden beri yaptığım açıklamalar ortada, ifadelerimin arkasındayım. Annemle aram çok iyiydi. Akşam kavga edip sabah barışıyorduk. Biz annemle çok iyiydik, annemi öldürmeyi düşünmedim.