A HABER GALERİ
Çocuk oyuncu Ada Erma’nın Gazze konuşması duygulandırdı! Sözleri büyük alkış aldı
Altın Kelebek Ödülleri, dün akşam düzenlenen törenle 49'uncu kez sahiplerini buldu. Kulüp dizisindeki performansıyla 'En İyi Çocuk Oyuncu Ödülü'nü alan Ada Erma, Gazze konuşması ile duygulandırdı. Erma'nın sözleri büyük alkış aldı.
49. Altın Kelebek Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Gecede Cem Davran, Madrigal ve Ada Erma'nın Gazze mesajları damga vurdu.
Eline çizdiği dünya resmi ile Gazze'de hayatını kaybeden çocukları da anarak duygulandıran bir konuşma gerçekleştirdi:
"BU ÖDÜLÜ ÇOCUKLARIN ÖLMEDİĞİ BİR DÜNYADA ALMAK İSTERDİM"
"Ben bugün elime bir dünya çizerek geldim. Bu dünya sizin bildiğinizden çok farklı bir dünya. Bu dünya yemyeşil. Okyanuslar masmavi. Çocuklar yemyeşil sokaklarda hayvanlarla özgürce koşup eğleniyor. Savaş yok, şiddet yok. Hayvanlar özgür, kadınlar güçlü..."
"YANI BAŞIMIZDA BÜYÜK BİR ZULÜM VAR"
Ayrıca 49. Altın Kelebek Ödül Töreni sunucusu Cem Davran da Gazze'de yaşananlara tepki göstererek "Yanı başımızda büyük bir zulüm var. Yanı başımızda kardeşlerimiz var, onların çocukları var. Filistin'de yapılanı da unutmayalım ne olursunuz. Tamam hayat devam etsin, ama o çocuklar şeker de yiyebilsinler bırakın ya." şeklinde konuştu.
