A HABER GALERİ
Birbirlerine girip mahkemelik olmuşlardı! Bülent Ersoy ve Mustafa Keser cephesinde yeni gelişme
'Benzemez Kimse Bize' programında sunuculuk yapan Bülent Ersoy ve Mustafa keser, sadece iki bölüm yayınlanan programın ardından birbirine girmişti. Kavganın ardından mahkemelik olan iki usta sanatçı arasında yeni gelişme yaşandı.
Bülent Ersoy, "Benzemez Kimse Bize" adlı programdaki partneri Mustafa Keser'in kendisi için "Seni diva değil divan yaparlar, hiçbir halt bildiğin yok senin" şeklinde sözler söylediğini öne sürmüştü.
Mustafa Keser'in bu sözleriyle kendisine hakaret ettiğini ve kişilik haklarına saldırdığını belirten Ersoy, 1 TL'lik manevi tazminat davası açtı.
Sanatçı dava dilekçesinde, iç dünyasında travma yaşadığını ve toplum önünde itibarının sarsıldığını öne sürdü.
İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi, her iki sanatçının birbirine 1'er liralık manevi tazminat ödemesine hükmetmişti.
Yaşananlardan sonra Bülent Ersoy, Kuşadası'nda depremzedelere moral konseri verirken dengesini kaybedip havuza düşen Mustafa Keser'i arayıp geçmiş olsun dileklerini iletti.
Aralarındaki küskünlüğe son veren ikili, avukatlarını devreye sokarak karşılıklı davalarından da feragat etti.
