A HABER GALERİ
TCG Anadolu'yu ziyarete gelen vatandaştan Kemal Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Vatan hainlerinin işi yok burada!
Dünyanın ilk SİHA gemisi TCG Anadolu Sirkeci'de ziyarete açıldı. Ziyarete gelen vatandaşları yaşadıkları duyguları A Haber canlı yayınında anlattı. Bir vatandaş gözyaşlarını tutamadı. Bir vatandaş ise HDP'li 7'li koalisyonun cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert tepki gösterdi. CHP lideri için 'Hainlerin işi yok burada' ifadelerini kullandı.
Giriş Tarihi: 17.04.2023
13:36
Güncelleme Tarihi: 18.04.2023
08:31
- Saat 10 gibi geldim. İşte maket dedikleri göz önünde görülüyor. İçine gelsin bir zahmet gelsin bir görsünler neymiş maket canlı olarak hissetsinler. Ben 50 yaşındayım inanın Allah'a oraya okuyarak girdim okuyarak çıktım. Rabbim yardımcısı olsun reisimizin.
- İçeri girerken besmeleyle girdim. Bu soğana da benzemez patatese de benzemez. Gelsin görsünler. Ona göre konuşsunlar. İnsan biraz utanır. Ben şahsen onların adına utandım. Aslında yanlış yere park etmişler ben olsaydım 5 gün Kadıköy'e, 5 gün Beşiktaş'a park edecektim gözleri görmeyen körler görürdü o zaman.