A HABER GALERİ
İstanbullu Kız Kulesi'ne hasret kaldı! İşte CHP'li İBB'nin bitmeyen çalışması
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından bir türlü bitirilemeyen Kuzguncuk ve Salacak yürüyüş yolları projesinin son halini drone'la görüntülendi. İstanbul Boğazı'nın en güzel manzaralarından birine ev sahipliği yapan bölgenin demir perdelerle çevrelenmesi sonucu yerli ve yabancı turistler manzaranın keyfinden mahrum kalıyor.
Giriş Tarihi: 20.08.2023
11:08
Güncelleme Tarihi: 20.08.2023
12:04

İstanbul Büyükşehir Belediye'si (İBB) tarafından başlatılan ve aradan geçen uzun zamana rağmen bir türlü bitirilemeyen Kuzguncuk ve Salacak sahillerindeki yürüyüş yollarının son durumunu drone eşliğinde görüntüledi.

HALK MANZARADAN MAHRUM HALDE
Dünyanın en güzel manzaralarından birine sahip olan Üsküdar kıyılarında İBB tarafından başlatılan çalışma bir türlü bitirilemedi.

Kuzguncuk ve Salacak sahilinin büyük bir kısmı demir perdelerle kapatılarak doğa harikası manzaralarının önü kesildi.


ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI DA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ
Söz konusu duruma Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de sosyal medya hesabından tepki göstermişti.
