A Haber - Haberler, Son Dakika Haberleri, A Haber Canlı Yayın
17 Aralık 2025, Çarşamba
  • CANLI YAYIN
  • Ziraat Türkiye Kupasi
  • TÜM MANŞETLER
  • SON DAKİKA
  • ÖZEL HABER
  • VİDEO
      • Programlar
      • Gündem
      • Yaşam
      • Dünya
      • Spor
      • Ekonomi
      • Kültür Sanat
      • Teknoloji
      • Otomobil
      Özel Video Arşivden Çıkan Gerçek Haber Özel Melih Altınok ile Sebep Sonuç Satır Arası Memleket Meselesi Canan Barlas ile Gündem Toplumsal Hafıza 15 Temmuz Bir insan bir hikaye Belgesel Kuşağı Klipler Portre Erkan Tan İle Sabah Ajansı Unutma Hatırla Perde Arkası Arka Plan Banu El İle Ajans Haktan Uysal İle A Haber'de Bugün Aklın Yolu Dünya Atlası
  • GALERİ
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • YAŞAM
  • DÜNYA
  • SPOR
  • ÖZEL HABER
  • MAGAZİN
  • VİRAL
  • ANALİZ
  • YAZARLAR
  • CANLI TV
    • Tv Yayınları
      • A Haber
      • A Spor
      • A Para
      • Vav TV
      • A News
      • ATV
      • A2TV
      • Minika Go
      • Minika Çocuk
      Radyo Yayınları
      • A Haber Radyo
      • A Spor Radyo
      • A Para Radyo
      • A News Radio
      • Radyo Turkuvaz
      • Turkuvaz Romantik
      • Turkuvaz Efsane
      • Vav Radyo
      • Radyo Soft
      • Radyo Energy
      • Turkuvaz Anadolu
      • Turkuvaz Musiki
      • Turkuvaz Nostalji
  • CANLI TV
    • TV YAYINLARI
      • A Haber
      • A Spor
      • A Para
      • Vav TV
      • A News
      • ATV
      • A2TV
      • Minika Go
      • Minika Çocuk
    • RADYO YAYINLARI
      • A Haber Radyo
      • A Spor Radyo
      • A Para Radyo
      • A News Radio
      • Radyo Turkuvaz
      • Turkuvaz Romantik
      • Turkuvaz Efsane
      • Vav Radyo
      • Radyo Soft
      • Radyo Energy
      • Turkuvaz Anadolu
      • Turkuvaz Musiki
      • Turkuvaz Nostalji
  • RESMİ İLAN
  • KLİPLER
  • ÖZEL VİDEO
  • A HABER RADYO
  • NAMAZ VAKİTLERİ
  • DİZİLER
    • Eski Diziler
      • Gül Masalı
      • Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
      • Adı Sevgi
      • Kalp Yarası
      • Hercai
      • Beni Bırakma
      • Canevim
      • Gel Dese Aşk
      • Gençliğim Eyvah
      • Sen Anlat Karadeniz
      • Kimse Bilmez
      • Akıncı
      • Baş Belası
      • Bozkır Arslanı Celaleddin
      • İkimizin Sırrı
      • Maraşlı
      • Hakim
      • Bir Zamanlar Çukurova
      Kuruluş Osman
      Bir Gece Masalı
      Can Borcu
      Zembilli
      Kardelenler
      Sustalı Ceylan
      Başka Bir Gün
  • atv PROGRAMLARI
    • Müge Anlı ile Tatlı Sert Esra Erol' da Kim Milyoner Olmak İster
  • DİĞER
    • Son Dakika Özel Haber Özel Video Memurlar Yaşam Eğitim Magazin Viral Sağlık Televizyon Teknoloji Otomobil Din Tarih Klipler Analiz Portre Yazarlar
      Galeri Kan donduran son! Milyoner’e katılmıştı: Eski muhtarın cesedi varilden çıktı Kuru öksürüğü şıp diye kesiyor! Mutfaktaki o ikili meğer mucizeymiş Ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu’ndan duygusal paylaşım! Aylarca yolunu gözledik… Özür Dilerim filmi konusu ne, oyuncuları kimler? Özür dilerim ne zaman, nerede çekildi? Deli Deli Küpeli filmi nerede, ne zaman çekildi? Konusu ve oyuncuları GİB vergi yüzsüzlerini tek tek açıkladı! Tam 1.5 trilyonluk borç | İşte o liste Patatesi sakın bu halde yemeyin! Bilim dünyası açıkladı: O belirtiye dikkat VAR kayıtları açıklandı! Trabzonspor-Beşiktaş derbisindeki kırmızı kartta ne konuşuldu?
      RSS Künye Frekanslar Arşiv Yayın Akışı Gizlilik Bildirimi Ziraat Türkiye Kupası Bize Ulaşın
  • BİZE ULAŞIN

A Haber’i
Sosyal Medyada Takip Edin

  • Apple iTunes
  • Google Play
  • Huawei App Gallery
  • Bize Ulaşın
  • Künye/İletişim
  • Veri Politikası
  • Gizlilik Bildirimi
Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır.
Namaz Vakitleri şehir ara
    Haberler Canlı Anlatım Dünya Haberleri

    Orta Doğu ateş hattı! Soykırımcı İsrail insanlık suçu işliyor

    CANLI ANLATIM DÜNYA
    ahaber.com.tr Haber Merkezi
    Giriş: 24.11.2024 13:28 Güncelleme: 25.11.2024 08:55
    Orta Doğu ateş hattı!

    İşgalci İsrail, Gazze'de 1 yılı aşkın süredir katliamlarını sürdürürken bu sefer de gözünü Lübnan'a dikti. İsrail ordusunun hem Filistin'de hem de Lübnan'da korkunç saldırıları devam ederken katliam haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. İşte dakika dakika bölgede yaşananlar...

    Orta Doğu'yu kan gölüne çeviren İsrail, bölgedeki tansiyonu her geçen gün tırmandırıyor.

    İŞTE 24-25 KASIM 2024 TARİHİNDE YAŞANANLAR...

    CANLI ANLATIM
    06:45 25 Kasım 2024

    İSLAMİ DİRENİŞ ÖRGÜTÜ'NDEN İSRAİL'E İHA'LI SALDIRI

    Irak merkezli İslami Direniş Örgütü, İsrail'in güneyindeki hedeflere yönelik 2 insansız hava aracı (İHA) saldırısı gerçekleştirildiğini açıkladı. Irak merkezli İslami Direniş Örgütü'nden İsrail'e yeni misillemeler geldi. Örgütten yapılan açıklamada, İsrail'in güneyindeki hedeflere yönelik 2 İHA saldırısı gerçekleştirildiği bildirildi. Saldırıların Lübnan ve Filistin halkları ile dayanışma amacıyla yapıldığı belirtilirken, kullanılan İHA'ların fırlatılma anlarına ait görüntüler örgüte yakın sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. İsrail'den saldırılara ilişkin açıklama yapılmadı.

    İSRAİL BMGK'YA ŞİKAYET ETMİŞTİ
    İsrail Dışişleri Bakanı Gideon Saar geçen hafta Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'ne (BMGK) bir şikayet mektubu yazarak İslami Direniş Örgütü'nün Irak topraklarından İsrail'e saldırılar gerçekleştirmesine tepki göstermişti. "Irak hükümeti, uluslararası hukuk uyarınca topraklarının diğer uluslara yönelik saldırılar için bir üs olarak kullanılmasını önlemekle yükümlüdür" diyen Saar, "Bu bağlamda, İsrail'in meşru müdafaa hakkına sahip olduğunu ve kendisini ve vatandaşlarını korumak için gerekli tüm önlemleri alma hakkına sahip olduğunu bir kez daha hatırlatmak istiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

    02:55 25 Kasım 2024

    HİZBULLAH 6 İSRAİL TANKINI İMHA ETTİ

    izbullah, Lübnan'ın güneyinde 6 İsrail tankının imha edildiğini açıkladı. İsrail ordusu ise Lübnan'daki 12 Hizbullah karargâhına saldırı düzenlendiğini duyurdu.

    Hizbullah, İsrail güçlerine yönelik gerçekleştirilen son misilleme saldırılarının bilançosunu paylaştı. Hizbullah'tan yapılan açıklamada, Lübnan'ın güneyindeki El-Beyada kasabasında İsrail'e ait 5 Merkava tankının imha edildiği bildirildi. Ayrıca Deir Mimas kasabası yakınlarında 1 Merkava tankının etkisiz hale getirildiği kaydedildi.

    HİZBULLAH KARARGAHLARI HEDEF ALINDI

    İsrail Savunma Kuvvetleri'nden (IDF) yapılan açıklamada ise, İsrail Hava Kuvvetleri'nin Beyrut'un güneyindeki Dahiye bölgesinde bulunan Hizbullah'a ait 12 komuta karargâhına saldırı düzenlendiği bildirildi. Hedef alınan karargâhlar arasında Hizbullah'ın istihbarat, karadan denize füze ve silah tedarik birimlerine ait karargâhların da olduğu ifade edilen açıklamada, "Söz konusu karargâhlar, İsrail'e yönelik saldırıları planlamak ve komuta etmek ve güney Lübnan'da faaliyet gösteren IDF birliklerine karşı yürütülen terörist faaliyetleri izlemek için kullanılmıştır" denildi.
    00:26 25 Kasım 2024

    İSRAİL MUHALEFET LİDERİNDEN LÜBNAN'DAKİ HÜKÜMET BİNALARINA BOMBALAMA ÇAĞRISI

    İsrail'de muhalefetteki Ulusal Birlik Partisi lideri Benny Gantz, Başbakan Binyamin Netanyahu hükümetine Lübnan'daki hükümet binalarını bombalaması çağrısı yaptı.

    Gantz, X hesabındaki paylaşımında, İsrail hükümetine şu ana kadar bombalamalarının menzili dışında kalan "Lübnan hükümeti tesislerini ve merkezlerini" hedef alması çağrısında bulundu.

    Paylaşımında Gantz, "Lübnan hükümetinin Hizbullah'a serbestlik tanıdığını ve hükümetin binalarına karşı güçlü şekilde hareket etme zamanının geldiğini" savundu.

    İsrailli askeri analist Avi Ashkenazi, Maariv gazetesindeki makalesinde, İsrail ordusu için Lübnan parlamento binasını hedef almanın, Filistin topraklarını gasbeden İsraillileri ülkenin kuzeyine geri gönderebilmesi için bir seçenek olduğunu belirtti.

    Olası hedefler arasında parlamento binasının da bulunduğuna işaret eden Ashkenazi, "Parlamento binasının Hizbullah üyeleri için sığınak görevi görebileceğini" ileri sürdü.
    17:57 24 Kasım 2024

    İSRAİL LÜBNAN ORDUSUNU VURDU! BAŞBAKAN MİKATİ'DEN AÇIKLAMA

    İsrail, Lübnan'da askeri noktayı hedef aldı. Lübnan ordusu tarafından yapılan açıklamaya göre, İsrail ordusu, ülkenin güneyindeki Amiriya kasabasında bulunan orduya ait merkeze saldırdı. Saldırıda 1 asker hayatını kaybederken, 18 asker yaralandı. Ordu, saldırının merkezde ciddi hasara yol açtığını belirtti.

    "İSRAİL KANLI BİR MESAJ GÖNDERDİ"

    Lübnan Başbakanı Necip Mikati saldırının ardından yaptığı açıklamada, İsrail'in bölgede ateşkese varılması, Lübnan ordusunun güneydeki varlığının güçlendirilmesi ve 1701 sayılı BM kararının uygulanması yönündeki tüm çabaları reddeden doğrudan ve kanlı bir mesaj gönderdiğini söyledi. Mikati, "Bu saldırganlık, Lübnan'da olup bitenler karşısında sessiz kalan uluslararası toplumun meselesidir" ifadelerini kullandı.

    15:50 24 Kasım 2024

    İŞGAL ORDUSU LÜBNAN'IN GÜNEYİNE SALDIRILARINI YOĞUNLAŞTIRDI

    İsrail ordusu, Lübnan'ın güneyindeki Hiyam beldesini hedef alan saldırılarını yoğunlaştırırken, bölgeyi kontrol altına almaya çalışıyor.

    Lübnan resmi haber ajansı NNA'nın haberinde, "Hava saldırıları, bombalamalar ve topçu ateşleriyle Hiyam'daki karadan operasyon hızlandı." ifadeleri kullanıldı.

    İsrail'in kara saldırılarını başlattığı 23 Eylül'den sonra Hiyam kasabasında dün "en zorlu ve şiddetli gecelerinden birinin" yaşandığı belirtildi.

    İsrail ordusunun Hiyam beldesine yönelik "yoğun saldırısının devam ettiği" bilgisine yer verilen haberde, hava saldırılarında evlerin ve mahallelerin ciddi hasar gördüğü ifade edildi.

    Hiyam beldesinin özellikle batı kısmında büyük patlamalar olduğu bildirildi.

    Lübnan'ın güneyini karadan işgal eden İsrail ordusu, Hiyam beldesini karadan işgalinde önemli bir geçiş noktası olarak görüyor.

    14:23 24 Kasım 2024

    İSRAİL LÜBNAN'DA YASAKLI FOSFOR BOMBASI KULLANMAYI SÜRDÜRÜYOR

    İsrail ordusunun, güneydeki Hıyam beldesini ele geçirmek amacıyla saldırılarına devam ederken El-Mari Köyü çevresindeki Lübnan ordusuna ait kontrol noktası yakınını fosfor bombalarıyla vurduğu bildirildi.

    Lübnan resmi haber ajansı NNA'ya göre İsrail ordusu, ülkenin güneyindeki Nebatiye kentine bağlı Kefr Şuba Hıyam beldesi, Rahibat Mahallesi, Numeyriyye ile Şarkiyye arası, Mefdun, Şukin, Haruf ve Cebel Ahmar gibi bazı bölgelere saldırılarına devam ediyor.

    İsrail ordusu ayrıca gece boyunca El-Mari Köyü çevresindeki Lübnan ordusuna ait kontrol noktasının yakınını fosfor bombalarıyla vurdu.

    Stratejik öneme sahip olması sebebiyle Hıyam beldesinin çevresinde İsrail güçleri ile Hizbullah mensupları arasında yoğun çatışmalar yaşandığı ifade ediliyor.

    Öte yandan Hizbullah'tan yapılan yazılı açıklamada, Hıyam beldesinin doğusunda bulunan bir grup İsrail askerinin roket atışlarıyla vurulduğu aktarıldı.

    İsrail ordusu, Lübnan'a saldırılara başladığı andan itibaren özellikle ülkenin güneyindeki birçok bölgede fosfor bombası kullanmıştı.

    İSRAİL LÜBNAN’DA YASAKLI FOSFOR BOMBASI KULLANMAYI SÜRDÜRÜYOR
    13:26 24 Kasım 2024

    İSRAİL SURİYE-LÜBNAN ARASINDAKİ SINIR KAPISINI HEDEF ALDI

    İsrail ordusu, Suriye ile Lübnan arasındaki Cusiyye Sınır Kapısı'na dün hava saldırısı düzenlediğini açıkladı.

    Ordudan yapılan açıklamada, İsrail savaş uçaklarının Lübnan tarafında El-Kaa, Suriye tarafında da Cusiyye ismi verilen sınır kapısını Hizbullah’ın silah transferi için kullandığını öne sürerek hedef aldığı duyuruldu.

    Açıklamada, saldırının sınır kapısının yakınındaki "askeri altyapıyı" hedef aldığı iddia edilirken Hizbullah'ın sınırı Suriye'den Lübnan'a silah transferi için kullandığı ileri sürüldü.

    İsrail ordusu, Lübnan tarafında El-Kaa, Suriye tarafında da Cusiyye ismi verilen sınır kapısını 25 Ekim’de de hedef almıştı.

    Lübnan Ulaştırma Bakanı Ali Hamiyye, geçen ay yapılan saldırılar nedeniyle sınır kapısının hizmet dışı kaldığını duyurmuştu.

    İsrail ordusu 14 Ekim'de Lübnan'ın doğusundaki Suriye ile olan sınır kapısı El-Masna’yı da bombalamış ve iki ülke arasındaki başlıca sınır kapısının kapatılmasına neden olmuştu.

    Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliğinden (BMMYK) yapılan açıklamada, Lübnan ve Suriye arasındaki iki sınır kapısına İsrail hava saldırılarının, Lübnan'dan Suriye'ye geçmek isteyen insanların "ana yaşam hattını" engellediği belirtilmişti.

    Ülkenin güney kesimlerinden başkent Beyrut ve kuzeye göç dalgası devam ediyor. Lübnan hükümetinin açıkladığı verilere göre, ülke genelinde İsrail saldırıları nedeniyle 1,9 milyona yakın kişi yerinden edildi. Bunların 624 binden fazlası Suriye'ye göç etti.

    07:25 24 Kasım 2024

    HİZBULLAH'TAN İSRAİL MEVZİLERİNE 34 MİSİLLEME SALDIRISI

    Hizbullah, İsrail ve güney Lübnan'daki İsrail mevzilerine yönelik 34 misilleme saldırısı gerçekleştirildiğini açıkladı. Lübnan'da bir Merkava tankının vurulması sonucu bazı İsrail askerlerinin öldüğü, bazılarının ise yaralandığı bildirildi.

    Hizbullah’tan İsrail’in Filistin ve Lübnan’da sürdürdüğü katliamlara misilleme geldi.

    Hizbullah’tan yapılan açıklamada, İsrail ve güney Lübnan'daki İsrail mevzilerine yönelik 34 saldırı gerçekleştirildiği bildirildi.

    İsrail'in Kfar Blum yerleşimindeki İsrail birliklerinin bir dizi roket saldırısı ile hedef alındığı belirtilirken, Lübnan'ın el-Bayyaada kasabasında ise bir Merkava tankının Hizbullah güçleri tarafından vurulduğu aktarıldı. Tankta bulunan bazı askerlerin öldüğü, bazılarının ise yaralandığı belirtildi.

    İSRAİL SUR’U VURDU: 3 ÖLÜ, 3 YARALI

    Resmi Lübnan basınında yer alan haberlere göre ise, İsrail’in Lübnan'ın Sur şehrine düzenlediği saldırılarda 3 kişinin daha hayatını kaybettiği, 3 kişinin ise yaralandığı bildirildi. İsrail’in Sur’a dün düzenlediği saldırılarda en az 8 kişi hayatını kaybetmiş, çok sayıda kişi de yaralanmıştı.

     

    03:34 24 Kasım 2024

    İŞGALCİLER GAZZE'DE SAĞLIK SİSTEMİNİ HEDEF ALIYOR

    İsrail ordusu, yoğun saldırı altında tuttuğu Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Beyt Lahiya kentinde bulunan Kemal Advan Hastanesi'ne "Quadcopter" tipi dronlarla saldırı düzenledi.

    Yerel kaynaklardan AA'ya yapılan açıklamaya göre, İsrail ordusunun saldırısında hastane müdürü Hüsam Ebu Safiyye ve bazı personel yaralandı. Ebu Safiyye ve diğer yaralananlar tedavi altına alındı.

    Kemal Advan Hastanesi Müdürü Hüsam Ebu Safiyye dün, İsrail ordusunun hastanenin acil servisi ve girişini birden fazla kez hedef almasıyla aralarında 13doktor, hemşire ve idari personelin de bulunduğu 12 kişinin yaralandığını duyurmuştu.

    İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nin kuzeyinde sürdürdüğü yoğun saldırılar kapsamında Kemal Advan Hastanesi'ni daha önce de defalarca hedef almıştı.

    03:23 24 Kasım 2024

    HİZBULLAH'TAN İSRAİL'E MİSİLLEME: ASKERİ ÜS HEDEF ALINDI

    Hizbullah, İsrail'in kuzeyindeki gasbedilmiş Filistin topraklarını ve bir askeri üssü füzeler ve insansız hava araçlarıyla (İHA) hedef aldığını açıkladı.

    Hizbullah'tan yapılan yazılı açıklamada, İsrail'in kuzeyi ve Lübnan'ın güneyinde İsrail askerlerinin bulunduğu 17 noktaya saldırı gerçekleştirildiği belirtilirken İsrail ordusu saflarında ölü ve yaralanmaların olduğu kaydedildi.

    Açıklamada, İsrail ordusuna ait 3 tankın imha edildiği belirtilerek, İsrail'in kuzeyindeki gasbedilmiş Filistin toprakları ile Şeraga Askeri Üssü'nün füzeler ve İHA'larla hedef alındığı vurgulandı.

    İsrail ordusundan ölü ve yaralılara ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

    01:17 24 Kasım 2024

    İSRAİL LÜBNAN'IN GÜNEYİNDEKİ SUR'DA BİR CAMİYİ BOMBALADI

    İsrail ordusu, saldırı altında tuttuğu Lübnan'ın güneyindeki Sur kentinde yer alan Tayr Harfa beldesinde bir camiyi bombaladı.

    Lübnan haber ajansında yer alan habere göre, İsrail işgal güçleri, Tayr Harfa beldesindeki camiyi önce buldozerler ve ağır makinelerle yıktı.

    Ardından bubi tuzakları kuran İsrail askerleri ve camiden geriye kalanları da bombayla patlattı.

    Böylece İsrail ordusunun son 2 ayda hedef aldığı cami ve kiliselerin yer aldığı ibadet yerlerinin sayısı 20'ye yükseldi.

    Gazze Ş13eridi ve Lübnan'da camileri "kasıtlı" olarak hedef alan İsrail, 7 Ekim 2023'te Gazze'ye başlattığı saldırıların üzerinden geçen bir yılı aşkın sürede bölgedeki camilerin yaklaşık yüzde 79'unu yıktı.

    İsrail ordusu, Lübnan'ın güneyindeki Sur ilçesine bağlı Buyut es-Seyyad beldesindeki bir camiyi de 28 Ekim'de bombalamıştı.

    00:16 24 Kasım 2024

    İSRAİL'İN SALDIRILARI LÜBNAN'DA 1,9 MİLYON SİVİLİ YERİNDEN ETTİ

    İsrail'in saldırıları altındaki Lübnan'da yerinden edilenlerin sayısının 1 milyon 862 bini aştığı bildirildi.

    Lübnan Bakanlar Kurulu Başkanlığı, göç hareketi başta olmak üzere İsrail'in saldırılarının yol açtığı zararlar ile ülkedeki son durumu yansıtan verilerin yer aldığı haftalık raporunu yayımladı.

    Rapora göre, İsrail'in Lübnan'ı hedef alan saldırılarının başladığı 8 Ekim 2023'ten bugüne kadar ülkede toplam 1 milyon 862 bin 790 kişi yerinden edildi.

    ⁠İSRAİL'İN SALDIRILARI NEDENİYLE 1,2 MİLYONDAN FAZLA KİŞİ ÜLKE İÇİNDE YERİNDEN OLDU

    Ülke içinde yerinden edilen kişilerin sayısı 190 bin 102'si hükümetin açtığı barınma merkezlerinde, 1 milyon 47 bin 790'ı ise barınma merkezleri dışında olmak üzere 1 milyon 237 bin 892'ye ulaştı.

    Yerinden edilmiş kişilerin konaklaması için bugüne kadar 720'si kamu ve özel eğitim kurumu olmak üzere 1177 merkez açıldı ve bunların 976'sı azami kapasiteye ulaştı.

    ⁠LÜBNAN'DAN SURİYE'YE 624 BİNDEN FAZLA KİŞİ GEÇTİ

    İsrail'in saldırılarını şiddetlendirdiği 23 Eylül'den bu yana 390 bin 656'sı Suriyeli, 234 bin 242'si Lübnan vatandaşı olmak üzere 624 bin 898 kişi, Lübnan'dan Suriye topraklarına geçti.

    Öte yandan, 8 Ekim 2023'ten bu yana İsrail ordusu, Lübnan'a yaklaşık 13 bin 976 hava saldırısı düzenledi.

    ahaber.com.tr
    • VİDEO
    • CANLI YAYIN
    • PROGRAMLAR
      • Düşünce Atlası
      • Yaz Boz
      • Kadraj
      • Toplumsal Hafıza
      • Canan Barlas ile Gündem
      • Arka Plan
      • Memleket Meselesi
      • Seyahatname
      • Belgesel Kuşağı
      • Diplomasi
      • Söz Teması
      • Medya Dünyası
      • İş'in sırrı
      • Dijital Çağ
      • Z Raporu
      • 1.Sayfa
    • Üye Girişi
    • Üye Ol
    • A HABER ÖZEL
    • GÜNDEM
    • EKONOMİ
    • SON DAKİKA
    • YAŞAM
    • DÜNYA
    • SPOR
    • MAGAZİN
    • VİRAL
    • TEKNOLOJİ
    • OTOMOBİL
    • DİN
    • TARİH
    • SAĞLIK
    • YAZARLAR
    • VİDEO
      • Programlar
      • Gündem
      • Yaşam
      • Dünya
      • Spor
      • Ekonomi
      • Kültür Sanat
      • Teknoloji
      • Otomobil
    • GALERİ
      • En Yeniler
      • Gündem
      • Yaşam
      • Dünya
      • Ekonomi
      • Magazin
      • Viral
      • Spor
      • Otomobil
      • Teknoloji
    • İNTERNET REKLAM
    • RSS
    • BİZE ULAŞIN
    • KÜNYE/İLETİŞİM
    • VERİ POLİTİKASI
    • KARİYER
    • FREKANSLAR
    • ARŞİV
    • YAYIN AKIŞI
    • GİZLİLİK BİLDİRİMİ
    Daha Fazla Gör
    • Son dakika video izle
    • Son dakika haberleri
    • A Haber analiz
    • Gündem haberleri
    • Ekonomi haberleri
    • Otomobil haberleri
    • Namaz vakitleri
    • Hava durumu
    • İstanbul Yol durumu
    • Atv canlı yayın izle
    • Spor haberleri
    • Foto galeri
    • Son dakika emekli haberleri
    • Teknoloji haberleri
    • A Haber programlar
    • Sabah – Takvim yazarları oku
    • Kuruluş Osman izle
    • Gazete manşetleri
    • Instagram dondurma
    • Bitlis'te okullar tatil mi, son durum ne? Hangi illerde kar tatili var?
    • Kuru öksürüğü şıp diye kesiyor! Mutfaktaki o ikili meğer mucizeymiş
    • Ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu’ndan duygusal paylaşım! “Aylarca yolunu gözledik…”
    • Özür Dilerim filmi konusu ne, oyuncuları kimler? Özür dilerim ne zaman, nerede çekildi?
    • Deli Deli Küpeli filmi nerede, ne zaman çekildi? Konusu ve oyuncuları
    • Patatesi sakın bu halde yemeyin! Bilim dünyası açıkladı: O belirtiye dikkat
    • ÖGG sınav soru ve cevapları sorgulama: 118. Dönem ÖGG sınav soru ve cevapları açıklandı mı?
    • Sadece dinler gibi yapanlar dikkat! O hareket sizi ele veriyor: Kimse fark etmiyordu ama…
    • TCDD işçi alımı sonuçları | TCDD 780 işçi alımı kura sonuçları açıklandı mı, nereden öğrenilir?
    • Yeni yıl, yeni hayat: 2026’da 4 burç için büyük değişim kapıda
    • Öğrenince hemen bir bardak dolduracaksınız! O yaş sonrası için büyük mucize
    • Kabuğunu sakın çöpe atmayın! Toprakta gübre, evde temizlik, sofrada besin: Her alanda işe yarıyor
    • A Haber
    • iPhone iPhone
    • Android Android
    • Facebook
    • X
    • Instagram
    • Flipboard Flipboard
    • Youtube
    • RSS